Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze jedno :D

Polecam wszystkim wpisanie jakiegoś hasła w G i następnie bardzo częste odświerzanie stronki za pomocą F5 :D Nie dość, że zminiają się stronki na pozycjach to linki sponsorowane też latają. Nie dość, że wyświetla się ich różna ilość to zminiają się description :D Ale jazda

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Praktycznie wszystkie stgrony którymi sie opiekuję poszły w dół o kilka oczek. Wyżej są strony bez słowa kluczowego w title i do tego są to podstrony dużych serwisów czy katalogów. Wystarczy że jakiś duży serwis ma podstronę zawierającą dane słowo kluczowe i już jest wyżej. np https://www.google.pl/search?hl=pl&q=kredyt...btnG=Szukaj&lr=

byłem tam na 2-3 miejscu, wypadłem na dobre.

Na plus zanotowałem tylko stronę, która wypadła za zduplikowaną treść, jakby google zauważył że jest 301, miejsca też co ciekawe wróciły.

Również na plus właśnie wczoraj jakby google zaindeksował wszystkie podstrony moich for internetowych razem z opisami, dodałem do google sitemap jakiś miesiąc temu mapy, może to zbieg okoliczności.

Jak to dalej tak będzie wyglądało trzeba sobie szablonowego maila stworzyć do odpowiedzi na pytania klientów "Co sie dzieje?:D????:D!!!!XXXXX" ;-)

PS.

Wg. mnie tego typu wahania mogą być zamierzony, wiemy co będzie za miesiąc o tej porze... Może chcą wymusić na miętkich graczach wykupienie reklamy u nich a nie czekanie na cud.. Sam już nie wiem.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

jak zauwazyles poprawila sie jakosc zaindkesowania stron ktore z jakis tam powodow wczesniej zle sie indkesowaly.

Moze jest to u Ciebie wynikiem mapy ale w moim wypadku te serisy sobie wisialy zaniedbane a tu ciach niespodzianka od google.

Nie wylaczalem ich bo jakbyly zle zaindeksowane to nie generowaly ruchu ale teraz widze ze poakzuja sie ladnie.

Generalnie google tak namieszal ze sam nie wie co namieszal, te dbane domeny obnizyl te mniej dbane podwyzszyl, te stare zostawil w spokoju.

Stara domena malo dbana ale pozycjonowana takze jakies 6 msc jest wyzej niz ta dla ktorej powoli od 6 msc zdobywam linki.

Na wiele wynikow wskoczyly mi domeny ktore pozycjonowalem 6 msc i tak sobie wisialy.

Patrzac na DC... powoli na wszystkich pojawiaja sie jednakowe wyniki... i nie sa to te ktore w tej chwili mam na google.com/.pl ... przynajmniej jak dla mnie  :)

EDIT

Sorki... juz sa jakies inne  :P

106024[/snapback]

hmmm ja na dc jednak widze jakas stabilizacje... przynajmniej jesli chodzi o interesujace mnie haslo..... no wlasnie tylko czemu na google.pl nie mam takich wynikow:| to jest bol... bo na dc jestem w pierwszej 5... a na google.... jakeis 10-20 pozycji nizej:|

Polecam https://transkrypcje24.pl - zleć nam wykonywanie swoich transkrypcji z nagrań

To jest właśnie ta 3 runda Jaggera.

Widzę bardzo dużą poprawę w sprawie kanonicznych urli, chociaż jeszcze do końca nie jest ten problem rozwiązany, ale poprawa jest widoczna. Plus dla Google za to.

W sumie to się cieszę, że ten historyczny update dobiega końca.

Teraz tylko czekam aż naprawią wyniki, bo przez ostatnich parę lat byłem w TOP3, a teraz jestem w TOP50, więc ewidentnie coś im się popsuło. :)

wyczytalem na zagramanicznej stronie ze... DC 66.102.9.104 jest po updacie 3 i ze po zakonczeniu... reszta datacentrow bedzie wlasnie podobna do tego:P i w sumie:P to jesli takie mialyby byc wyniki to jestem jeszcze wyzej niz bylem:P 4 miejsce!!! co o tym myslicie?:)

Polecam https://transkrypcje24.pl - zleć nam wykonywanie swoich transkrypcji z nagrań

wyczytalem na zagramanicznej stronie ze... DC 66.102.9.104 jest po updacie 3 i ze po zakonczeniu...  reszta datacentrow bedzie wlasnie podobna do tego:P i w sumie:P to jesli takie mialyby byc wyniki to jestem jeszcze wyzej niz bylem:P 4 miejsce!!! co o tym myslicie?:P

106048[/snapback]

Dla mnie oki. Spadek na niektórych o 1-2pozycje. Ale i 2 wzrosty. Generlanie jest ok i wydaje mi sie że sprawiedliwie. Z tego DC mogą klonowac :)

Liszek

Interesuje Cię nurkowanie

Potrzebujesz tłumaczenie cv na angielski?

Największa ilość ofert pracy w jednym miejscu: praca za granicą

jakoś nie wierze w wyniki z 66.102.9.104 aby tak miało pozostać

to byłoby za piekne forum na 1szym miejscu :) i wykoszeni potentaci z systemami linkujacymi ?? eeee jakoś nie chce mi sie wierzyć

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

U mnie nadal lipa. Mam nadzieję, że wrócę na stare pozycje bo będzie dolec :) Zauważyłem znaczny spadek ilości wyników na moje hasło, może ktoś też zaobserwował to na inne hasła...?

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

wyczytalem na zagramanicznej stronie ze... DC 66.102.9.104 jest po updacie 3 i ze po zakonczeniu...  reszta datacentrow bedzie wlasnie podobna do tego:P i w sumie:P to jesli takie mialyby byc wyniki to jestem jeszcze wyzej niz bylem:P 4 miejsce!!! co o tym myslicie?:)

Na tym DC wlasnie znalazlem swoja strone, ktorej juz nie ma w sieci od kilku miesiecy. Wiec chyba malo prawdopodobne aby tak mialo juz zostac...

chiny - moje podróże

eXtreme sports - serwis sportów ekstremalnych

ubezpieczenia grupowe - pełna oferta ubezpieczeń grupowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności