Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

We wspomnianym DC spadłem z 1. na 3. na kilka fraz (strona która ostatnio całkiem wypadła), ale patrząc na wyniki obiektywnie, są w porządku. Nadal potrzymuję to co pisałem wcześniej odnośnie zmian. Pierwsze miejsce pod "pozycjonowanie" jest tego dowodem.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

ja juz dzisiaj nic nie sprawdzam poczekam do jutra... bo dzisiaj pod moimi slowami jest masara i nie chce sie stresowac .... co do "starosci" i "wielkości" to hmmmm..... roznie bywa... ale czekma narazie ...

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Rano było inaczej teraz jest inaczej cały czas skaczę puki się to nie uspokoji wszelkie poszukiwanie odpowiedzi jest stratą czasu i pisaniem postów w pustkę.

Trzeba robić swoje i czekać nic innego nie zostaje

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Ja od wczoraj wieczora nie widzę, żadnych zmian, moje stronki nadal zajmują gorsze pozycje !!! Czy to już tak zostanie...? ;)

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Tzn ja sie zastanawiam co to jest.

Ostatnio jak duzo osob mowilo ze pospadali jakoby wersja update 3 strony mi podskoczyly i mozna powiedziec bylo super.

Kiedy Wam sie uspokoilo strony mi spadly jeszcze bardziej niz wczesniej.

Teraz gdy znowu Wam szaleja strony wracaja mi do normy.

I zastanawiam sie w ktora wersje optymalizacji wbijam sie wg google.

Przed updatem pierwszym bylo super po 2 super po 3 super , minelo z 10 dni zaliczylem krach na 3 domenach. Teraz nazwalbym to jakims 4 zamieszaniem po ktorym strony wrocily jakby nigdy nic a nawet lepiej.

I nie bardzo rozumiem czy mam sie spodziewac za 7-10 dni krachu :-) skoro on jest u Was dzisiaj.

Tak czy tak widze ze domeny ktore byly linkowane rotacyjnie ale z cachem czyli przypisywane do podstron na jakis czas i byly na domenach dluzej niz 3 msc poskutkowaly mocno.

Te ktore byly mlode nie osiagnely skutku, te ktore sie zmienialy takze.

Wiec wnioskowac mozna ze Google jakby zliczyl historie linku i jezeli ziutek XXX linkuje stale od 6 msc to waga linku jest wazna, a jak link ma krotsza historie z danej domeny to waga takiego linku jest duzo nizsza.

Stad tez skutecznosc linkujow moze nadal byc wysoka bo mimo ze waga jest nizsza to ilosc nadrabia lecz 100 razy mniej linkow ale z historia moze przebijac wyniki. To oczywiscie moje domniemanie ze google sprawdza historie linkow ale poprostu mam takie wrazenie widzac ze domeny pozycjonowane powyzje 6 msc stoja bez zawachan na swoich pozycjach a domeny pozycjonowane nawet dluzej niz 6 msc ale z linkow nie stalych czyli np we wrzesniu kupilem linka na domenie xxx pozniej zrezygnowalem i kupilem na aaa i bbb - niby wiecej ale zaden nie posiada historii a xxx zakonczyl historie po 1 msc.

Nie wiem, moge tylko gdybac i zastanawiac sie dlaczego na wiekszosci nie ucierpialem. A dlaczego moje cierpienie trwalo okolo 10 dni tez nie wiem.

Wszystko nadal tańczy. Jak sie uspokoi można chyba dopiero coś podsumowywać. Generalnie codziennie co innego.

Liszek

Interesuje Cię nurkowanie

Potrzebujesz tłumaczenie cv na angielski?

Największa ilość ofert pracy w jednym miejscu: praca za granicą

Wszystko nadal tańczy. Jak sie uspokoi można chyba dopiero coś podsumowywać. Generalnie codziennie co innego.

106239[/snapback]

Hmmm czy tańczy... ja w sumie trzymam sie swojej wersji.... otoz... na wszystkich DC strona mi sie ustabilizowala na 5 pozycji... i we wszystkich DC mam taki wynik.... i tu wlasnie widze stabilizacje... natomiast... wchodze na google.pl i jest syf:P strona raz jest na 8 raz na 12 a raz jeszcze dalej;/ i troche nie wiem o co biega:P

Polecam https://transkrypcje24.pl - zleć nam wykonywanie swoich transkrypcji z nagrań

Do momentu, w którym moje stronki nie wejdą na swoje pierwotne, wyższe pozycje uważam, że jest bajzel. Pozdrawiam wszystkich poszkodowanych!

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

No i drugi mój serwis zaliczył kosmos.

Na wszystkich frazach jest wylot całkowicie z indeksu - jak ban ale nie ban.

Poprzedni serwis, który zaliczył wylot wraz z nastaniem pierwszego Jaggera wrócił na pozycje - gorsze niż pierwotnie - ale wrócił.

Jedno co łączy oba przypadki to duże wahnięcie linków. W drugim przypadku duży serwis z którym się wymieniałem (spory indeks) zdjął mój link ze stopki swojego serwisu.

Use Your wise mind, test imagination...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności