Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wczoraj moja strona znikła z pierwszej strony wyszukiwania, nie było jej na pierwszych 100 stronach. Dzisiaj znowu wróciła na pierwszą. cuda :D

Ciekawe było też to, że ja nie widziałem wczoraj swojej strony pod określonym słowem a w statystykach były wejścia z G właśnie z pierwszej strony i dla tego słowa, więc wygląda na to, że niektórzy ją widzieli ;)

Совместное Украинско-Польское Предприятие УКРМЕТАЛЛСЕРВИС FOSECO

Przez ostatnie kilka dni tylko czytałem ten wątek o zawirowaniach w wynikach, spadkach, wylotkach i myślałem, że już mnie to nie dotknie B)

Niestety... wczoraj wieczorem kiedy sprawdziłem site dla jednej domeny i spadek o ponad 35 tys to się załamałem - miałem wcześniej drobne spadki może 1-2tys ale nie aż tyle - automatem sprawdziłem też na 66.102.9.104/ i tam site wskazywał prawidłowe = bez spadku.

Dzisiaj site na szczęście idzie w kierunku powrotu do ostatniego stanu i przyrosło ponownie o 25 tys od chwili spadku z tym, że teraz wskazuje także na innych DC tyle samo, także na wspomnianym wcześniej.

Tak się zastanawiam... czy to już koniec?? :brawa:

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Eh, wg mnie to nie koniec. mam domeny ktore na DC maja pozycje w miare stabilna, jednak inna niz jedna grupa DC i z ktorej to grupy google.pl i google.com bierze wyniki.

Poprostu wpisujac adres DC - domena jest ladnie na pozycji, wpisujac google.pl lub google.com - jest kiszka.

Niemniej jednak pozycje na poszczegolnych DC nie roznia sie juz tak bardzo od siebie.

Jednak jest jakas dziwna sprawa bo: google.pl .. kopie przy wynikach wskazuja 66.102.9.104 .. ale jak wpisze to DC jako adres.. to jest inny wynik. Cos jest nie tak..

Pełna stabilizacja na wszystkich dostępnych DC dla wszystkich moich stron :) czyzby koniec z nerwówą ??

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

U mnie stabilizacja na DC byla juz kilka dni temu, ale co z tego jak w google.pl taniec wielki.... ;)

--------------------

iconm.gif - Metallica

Ja mam dokladnie taka sama sytuacje. Ludze sie jeszcze, ze cos sie zmieni na lepsze... :D

--------------------

iconm.gif - Metallica

Czy osoby, które odnotowały trwałe spadki korzystały z linków rotacyjnych? Strony które pozycjonowałem linkami stałymi spadły bardzo nieznacznie, albo nawet nieco wzrosły, choć też w ostatnich dniach skakały sobie po kilka miejsc w górę i dół.

Chodzą pogłoski iż Jagger wyeliminować ma linki rotacyjne i ogólnie systemy linków. Miło by było zebrać jakieś bardziej pewne informacje na ten temat.

To bardziej skomplikowane niż twoje pytanie

Ale ja odpowiem prostą odpowiedzią linki rotacyjne czy nie rotacyjne działają inne ciekawe cuda się dzieją :D

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Ja nie korzytsałem z żadnych systemów linujących typu linkor itd. Moje spadki wahają się w granicach od 2 do 30 pozycji :D

--------------------

iconm.gif - Metallica

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności