Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj patrze a wywalilo mi z google chyba 4 serwisy dodane do google w ostatnim tygodniu.... co jest :| ?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kilka dni temu pisałem, że stronka na 3 główne hasła poleciała o 50 pozycji w dół. Dzisiaj sprawdzam, a tam pod jedno z tych haseł została już kompletnie wykopana :) Co to ma być ?! Przecież to jest przegięcie!

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Kilka dni temu pisałem, że stronka na 3 główne hasła poleciała o 50 pozycji w dół. Dzisiaj sprawdzam, a tam pod jedno z tych haseł została już kompletnie wykopana :) Co to ma być ?! Przecież to jest przegięcie!

spokojnie, to jest jakiś większy update, pewnie na dniach wszystko wróci do Jaggerowej normy ;)

Hmm, moja głowna stronka na wszystkich DC z googleDance jest na 4 pozycji, juz od 3 tygodni stabilnie (dzis na dwuch pojawila sie nawet na 3), jednak w google.pl kreci sie ok 6-9 miejsca.

Wielu juz pisało o podobnych sytuacjach, tylko może ktoś wie dlaczego się tak dzieje?

Zauważyłem, że wpisując google.pl kilka razy pod rząd łącze się z różnymi DC (pingując w odstępach kilkusekundowych), więc nie jest tak, że mój komp uparł się na jedno nieprzyjazne mi centrum tylko takie wyniki jakie uzyskuję są na wielu.

Tymbardziej dziwne to, że wszystkie DC z GoogleDance są zgodne co do pozycji, a te do których się odwołuję przez google.pl nie ( a jest ich jak się okazuje wiele...)

Nie wiem co sądzić, na niektóre słowa kluczowe nareszcie strony wróciły po 3 tygodniach z dalekich pozycji, a na niektórych zamiast wracać to poszły jeszcze dalej.

A na wiele haseł mało obleganych pojawiły mi się na 1 miejscu strony które w sieci są może od 2 tygodni bo i prowadzi do nich np. "2 linki z katalogów" i zepchenły mnie na 2 miejsce.

Ale cóż w google lubie to, że każdego dnia trzeba z siebie dać więcej :)

Zobaczymy co będzie po nowym roku.

Hmm, moja głowna stronka na wszystkich DC z googleDance jest na 4 pozycji, juz od 3 tygodni stabilnie (dzis na dwuch pojawila sie nawet na 3), jednak w google.pl kreci sie ok 6-9 miejsca.

Wielu juz pisało o podobnych sytuacjach, tylko może ktoś wie dlaczego się tak dzieje?

Zauważyłem, że wpisując google.pl kilka razy pod rząd łącze się z różnymi DC (pingując w odstępach kilkusekundowych), więc nie jest tak, że mój komp uparł się na jedno nieprzyjazne mi centrum tylko takie wyniki jakie uzyskuję są na wielu.

Tymbardziej dziwne to, że wszystkie DC z GoogleDance są zgodne co do pozycji, a te do których się odwołuję przez google.pl nie ( a jest ich jak się okazuje wiele...)

Podobna sytuacja, od około dwóch tygodni. Co dziwniejsze przy wyszukiwaniu na google.com z hl=pl wyniki są takie same jak na wszystkich dc :|.

Nie wydaje mi się. U mnie jest tak samo w google.pl jak na DC.

--------------------

iconm.gif - Metallica

Nie wydaje mi się. U mnie jest tak samo w google.pl jak na DC.

U mnie niektóre strony, szczególnie te na mniej oblegane hasła, też są tak samo.

Jednak ta główna, na bardzo popularne hasło, która wbiła się do top10 niedawno, niestety nie...

Kilka dni temu pisałem, że stronka na 3 główne hasła poleciała o 50 pozycji w dół. Dzisiaj sprawdzam, a tam pod jedno z tych haseł została już kompletnie wykopana ;) Co to ma być ?! Przecież to jest przegięcie!

spokojnie, to jest jakiś większy update, pewnie na dniach wszystko wróci do Jaggerowej normy ;)

Jedrek jak narazie nic nie wraca do normy. Nadal jestem o 60 pozycji w plecy... :) Jak wygląda sytuacja u was?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Czy to znaczy, że przynajmniej narazie nie ruszę mojej stronki z miejsca? Przecież nie mogę siedzieć i patrzeć na tą klęske.

--------------------

iconm.gif - Metallica

Nie jestes sam, choc ja caly czas probuje - są jakies drgnięcia ale to nie wiem czy to są jakies takie po updatowe podrygi czy objawy mojej pracy.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności