Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie jedyne drgnięcia to o 3-4 pozycje i nic więcej. Też nie wiem czy to wynik tego,że zacząłem linkować do strony czy to poczynania google. W każdym razie nie wyobrażam sobie żeby teraz wbić się znów na 6 pozycję już nie mówiąc o 1, którą miałem przed Jaggerem :)

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja tak skacze tez z 2-3 oczka do gory posiedze na nich kilka dni z znow siup 2-3 oczka w dol... w ogole cala czolowka tez tak dziwnie skacze... no nie wiem co o tym myslec... z tego jedna strona z czolowych miejsc widze jest jednego z aktywnych uzytkownikow tego forum :) takiego konkurenta tu mam ;)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Wiecie co.. ja juz kur.. nie mam sily do google.pl

Wszystkie DC podaja ze strona jest w top10 (miejsce 4, 5), google.com tez tak podaje google.interia.pl, google.co.uk.. no wszystko ale nasze polskie google.pl i tak wie swoje i domena jest na 11 pozycji i za cholere nie chce sie ruszyc.. w ogole na ta fraze zero zmian na google.pl

Ma ktos pomysla jak google.pl zmusic do tego by wyniki odswiezylo ?

Nie stresuj się aż tak! Ty to masz chociaż nadzieję na to, że w końcu w google.pl będzie tak jak na DC. A co ja mam zrobić jak mnie wywalilo we wszystkich DC o 50 pozycji, to samo jest na google.pl. Co gorsza kompletnie nie mam pojęcia czemu. Nie używałem, żadnych systemów linkujących, a moja strona od jakichś 2 miesięcy zajmowała stabilnie 1 lub 2 pozycje pod 3 główne hasła. Już nie wiem jak mam to tłumaczyć zleceniodawcy a na dodatek nie mogę wogólę stronki ruszyć ! Łączmy się w tej niedoli...

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Dzisiaj zauważyłem drobne zmiany na google.pl mam nadzieje że wróży to w końcu aktualizacją bazy G PL do stanu tak jak w tej chwili jest np. na szukaj.interia.pl :)

~ ale to by było za piękne żeby mogło być prawdziwe ;)

PowerLink 2007

OVH - Hosting - Solidny i tani hosting, Polecam!

Jeszcze coś dziwnego zauważyłem z tym DC.

Często wyniki sprawdzam używając parametrów ie?num=100, czyli https://64.233.179.99/ie?num=100

i w ten sposób wyniki są zupełnie inne niż bez tych parametrów. Nie chodzi mi o różnicę 3-5 pozycji, wynikającej z wyświetlania dodatkowych podstron, ale różnice są o 50 pozycji.

//edit

z tymi parametrami odczytuje z innego DC pomimo łączenia sie przez dane IP.

A co powiecie o tym DC: https://64.233.179.99 ?

Moje strony, które wyleciały na początku w kosmos, na reszcie DC są w 50-tkach tutaj już w top20.

Ponadto zauważyłem, że z tego DC pojawiają sie wyniki w rotacyjnych DC google.com

Faktycznie coś w tym, chyba jest, widze tam stronkę, której pod stron oprócz głównej domeny w google.pl nie ma.

Wczoraj Bot indeksował te podsrony, które dzisiaj są na 64.233.179.99 widoczne.

<edit>

Jest jeszcze jedno w tym DC sprawdzałem stronę, która ma jeszcze 5 pod stron śmieci w google.pl. Jest to pozostałość po starej stronie jako Wynik uzupełniający, w DC 179.99 Wyników uzupełniających jest 30 i o wiele więcej nowych stron. Trzyma tutaj prawie całą nową i całą stronę.

Pozdrawiam

Bartek

Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Telefonia internetowa MyFon.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności