Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

to zbawienne DC ;)

niech te wyniki (no, może nie wszystkie ;) ) przechodzą na resztę !

jak znam życie to jest za piękne aby było prawdziwe ;) tzn wątpie aby wyniki z tego DC rozeszły się dalej , zaczynam się obawiac że googlarka na stałe wprowadzi do menu taniec góra dół ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja na tym DC widzę swoją stronę, którą wprowadzam do indexu i tak w większości site mam nie cały tysiąc, a tutaj 11 tys - mi się podoba ;-)

mam podobnie ale podejrzewam, że jest to wynik zsumowania zaindeksowanych podstron z subdomen bo na jednej domenie głównej mam 22 tys zaindeksowanych co deko mija się z prawdą

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

na innych serwisach też mam potężne skoki w góre ale tylko w starszych serwisach, także jednak chyba coś wygląda mi na kogiel mogiel sitowo-linkowo-wynikowy. Natomiast serwisy które zacząłem pozycjonować w trakcie jaggera idą sukcesywnie w góre.

Fajne to DC i naprawde zbawienne, ale...

1. Jeden pozycjonowany serwis, na wszystkie główne hasła - bardzo wysoko (pierwsze pozycje) - ale i na google.pl identyczne

2. Drugi serwis: na tym DC rewelacja, na google.pl słabiej - główne hasła ok, inne delikatne spadki

Oby ten DC okazał się priorytetowym...

zaczynam się obawiac że googlarka na stałe wprowadzi do menu taniec góra dół

Nie sądzę. Myślę, że taki taniec spowoduje zmiejszenie popurarności googla. Postaw się w sytuacji szukającego. Pod jakimś hasłem odnajduje interesującą go stronę. Za godzinę postanawia jeszcze raz odwiedzić tą witrynę, wpisuje hasło - a tu , stronki nie ma. Jest poirytowany i wkurw... Sytuacja powtarza się kilkukrotnie. Co koleś robi? Zmienia szukarkę.

Od 3 dni to DC jest w rotacji aktywnych DC google.com, więc nie jestem taki pewien czy aby napewno nie może to być *matrycowe* DC.

To co pisałem rano o tym site: 11tys na wspomnianym DC potwierdza się też na przynajmniej 3 jeszcze DC, które sprawdziłem z naszej listy na forum i to mnie cieszy.

Na ile wg. was wiarygodne sa te wyniki:

https://www.searchenginegenie.com/future-pa...k-checking.html

po sprawdzeniu na dwoch z nich pokazalo mi PR6. Normalnie jest 4, troche za piekne, by bylo prawdziwe :)

Na podanym przez was DC ja nadal mam zaindeksowane smiecie ze strony poprzeniego wlasciciela :) (2 tygodnie temu byla zmiana na aktualna)

Wg. mnie to narzędzie nie jest ani trochę wiarygodne, juz lepsze jest https://rankit.free.fr/ :soczek: choć to i tak jak ktoś jużkiedyś powiedział wróżenie z fusów ;) dlatego nie ma co się tym przejmować zbytnio...a uzywac ot tak dla zabawy :hello:

Gogle świruje i to nieźle nie dawno zindeksowało mi nową domenke po czym wczoraj ją wypluło a już dzisiaj jest spowrotem :) i jeszcze ta ztagnacja w G pl :] az mi smutno bo na szukaj.interia.pl jest tak wspaniale

~ co raz mniej rozumiem G pl

PowerLink 2007

OVH - Hosting - Solidny i tani hosting, Polecam!

To nie są stare wyniki!

Zmieniłem całą zawatrość jednego z sewisów - całkowita zmiana tematyki, został tylko adres i PR=4.

Na podamyn DC i 216.239.37.104 - PR=0 - tylko na tych dwóch, reszta DC PR=4.

Przewidywałem drastyczny spadek PR i stało się! Są to więc prawdopodobnie nowe wyniki (oby).

Ale kopie stron faktycznie stare.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności