Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

Poza tym, to nawet nie trzeba siedzieć i czytać lamentów

seoświata: na chłopski rozum oczywiste jest, że G. musi

nas trzymać na wodzy i podkładać kłody.

Magików nie powstrzyma nigdy. A pozycjonerów za 10

- owszem.

Na szybko - jeszcze raz: ile jest prostych i frikowych

metod pozycjonowania, seospamu, itp? Systemy, katalogi,

ffa, księgi gości...

Więc wszyscy korzystający z powyższych muszą się liczyć,

że każdy dzień będzie jak wczoraj.

... albo my, albo Google... :> Proste, chyba? :]

Szy.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cos z chachem jest nie tak bo google trzyma kopie sprzed tygodnia a w sobote miał jeszcze aktualne. Sprawdzałem w sobote bo miałęm problemy z kodowaniem na jednej stronie. I wtedy było w kopii poprawnie a wczesniej były krzki. No i dzisiaj sa krzki i na dodatek jest strona z pierwszego dnia działalności, czyli stara kopia.

A jak wyjaśnić fakt, iż jedna strona wyszła z szarego konca dla trudnego hała ( olbrzmia konkurencja ) na 5 miejsce? Nie dodawałem linków a takim anchorem gdyż promowałem ją pod innym. Sama z siebie wyskoczyła od tak?

Dziwne to wszystko :)

Na zlecenie litery w zdania składam.

Cos z chachem jest nie tak bo google trzyma kopie sprzed tygodnia a w sobote miał jeszcze aktualne. Sprawdzałem w sobote bo miałęm problemy z kodowaniem na jednej stronie. I wtedy było w kopii poprawnie a wczesniej były krzki. No i dzisiaj sa krzki i na dodatek jest strona z pierwszego dnia działalności, czyli stara kopia.

93108[/snapback]

Ja pilnuję cache Gugluf dla swoich serwisów. Cały czas mam aktalne, nic się nie cofa.

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

pozdrawiam liczących zyski ;)

przyglądam się moim stronom i... żadnych spadków nie widzę. choć w niektórych stosuję konkretne mixy...

nawet taka, na której mi nie zależy i która jedzie wyłącznie na linkorze wróciła z 8. strony wyników na 3.

stron jest trochę, zmian nie widzę, może więc brali wg klucza: kto wyleciał w marcu ma teraz spokój...? :)

A ja tak szczerze mówiąc to ciemny jestem jak tabaka w rogu :) wszystkie strony do góry albo zachowały swoje pozycje (nr1 już wyżej nie może ;) )

ale sądze, że jeszcze za wcześnie na wysnuwanie jakichś wniosków, poczekam aż linkorowcy sie ustabilizują i zobacze jak to jest, jedno co zaobserwowałem to na jedna fraze skok w góre konkurencji pozycjonującej linkujem pro.

Przypuszczam, że te przetasowania zbiegły sie z padem linkora i czymś do końca niewiadomym na DC-ch googlarki.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wydaje mi się, że G. przelicza wartość linków na nowo, tylko najpierw wziął te stare domeny do ustawienia. U mnie tylko jedna strona się wzmocniła, od ponad 2 lat w DMOZ. Reszta dół straszny... bida z nędza.

Normanos, smalec nie jest taki zły...

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Przypuszczam, że te przetasowania zbiegły sie z padem linkora i czymś do końca niewiadomym na DC-ch googlarki.

93129[/snapback]

Bez przesady :) Sądzisz, że Linkor ma taki wpływ na Polskie wyniki (już nie mówie o światowych, bo tam też płaczą)? Bo ja sądzę, że pad linkora nie miał na to większego wpływu, a i nie był to pierszy pad. Co do Gugli - rozumiem, że mogło coś paść na jakimś DC - każdemu się może zdarzyć, a i Google się zdarzyło. Ale nie wmówicie mi, że straszny wypadek się zdarzył na wszystkich DC, bo z tego co obserwuję wynika, że te wyniki które są teraz, przenoszone są na inne DC. Przypomina mi się sytuacja kiedy to PR przestał się wyświetlać, też była panika, insynuacje itd. A teraz to zwykły update + ewentualnie zmiany algorytmu do którego Gugel się przygotowywał od dawna i którego się można było spodziewać w odpowiedzi na ruchy konkurencji.

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności