Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mozemy mnożyc takie posty w tym temacie, że rano dobre wyniki, za 10 min stare, jakby sie cofnać chodźby kilka stron do tyłu to ludzie pisza tosamo prawie co my teraz :blink:, myśle że niedługo to tema: Update Jagger 16 bedfzie mial ze 100 stron ;p

A tera coś odemnie ;p u mnie jest tak że jak odsieze google to ma rózne wyniki, wiec google dance trwa ... ale strony które są zazwyczaj na dbrych frazach na pierwszym miejscu na nim pozostają, dzięki dobremu podlinkowaniu :D pozdro.

www.google.pl (na ten moment) ma wiele adresów IP:

64.233.183.99

64.233.183.104

64.233.183.147 (te na sieci NASK-u)

wskazują one również na adres www.l.google.com

na tpsie, futuro:

66.249.93.99

66.249.93.104

na innych sieciach pewnie jeszcze inaczej

(jak ktoś będzie zainteresowany jak jest na innych sieciach to sprawdzę)

więc nie ma co strzelać jaki u kogo jest serwer pod adresem www.google.pl bo u każdego może być inny

rOOt

fasttony.es - reklama na facebook.com

Aplikacje facebook - tworzenie aplikacji na facebook.com

na MCDAR zaczynają się zmiany, 2 DC 64.233.179.99 64.233.179.104 pokazują wyniki zgodne chyba z przepowiednią Matta, wcześniej jak sprawdzałem wszystkie DC z listy MCDAR były identyczne.

Czy ta przepowiednia mowi, ze wyniki z tych datacenter beda obowiazywac w google? Jesli tak to byloby dobrze.

Dla kogo dobrze dla tego dobrze, ja mam na tych DC spadek o 8 pozycji. Nie wierzę, żeby to już tak zostało. Dlatego posłużę się wypowiedzią jednego z poprzedników: "pójdźmy na piwo" :D

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Hej

Usiadłem sobie przy kompie, sprawdzam... a ty jestem na 7 miejscu!

Szczęśliwy dzwonie szybko do dziewczyny (bo myśle sobie, ze w końcu zrozumie dlaczego tyle siedziałem wpatrzony w monitor przez ostatnie 4 miesiące) i chwalę się co mi sie udalo zrobic. Chwilę później spadam na 17 pozycję ...

pójdźmy na piwo!

No nie mow ze siedzisz po nocach wpatrzony w monitor... obserwując google? Tak sobie klikasz w szukaj dla tego samego zapytania i patrzysz.. zmienilo sie czy jeszcze nie.. a moze odmierzasz czasy miedzy zmianami pozycji ?

IMHO jakiekolwiek teraz zmiany, eksperymenty to tylko strata czasu. Moze okazac sie ze google sie naprawi i ze poprzednie dzialania nadal beda skuteczne, czyli nic sie nie zmienilo...., a eksperymenty, testy w chwili obecnej to .. nadal podtrzymuje - strata czasu i na waznych stronach - ryzyko. Na testowych - strata czasu.

Z tej tez okazji podtrzymuje swoje ostatnie stanowisko - :) NA BROWARA :)

Dla kogo dobrze dla tego dobrze, ja mam na tych DC spadek o 8 pozycji. Nie wierzę, żeby to już tak zostało. Dlatego posłużę się wypowiedzią jednego z poprzedników: "pójdźmy na piwo" :)

Ja to sie napije piwa jak bigdaddy przyjdzie, bo bedzie co uczcic. :)

"No nie mow ze siedzisz po nocach wpatrzony w monitor... obserwując google? Tak sobie klikasz w szukaj dla tego samego zapytania i patrzysz.. zmienilo sie czy jeszcze nie.. a moze odmierzasz czasy miedzy zmianami pozycji ?"

nie, nie obserwuje google po nocach. Chodzilo mi o czytanie forum.

ooo i znów na 7! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności