Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

No wygląda to na małą stabilizację - ale poczekajmy.

Też widzę jakiś symptom stabilizacji. Po raz pierwszy od dłuższego czasu update BL rozszedł się po wszystkich DC - na wszystkich mam identyczną liczbę link:

Tomek

Pobierz sobie tapety na komórkę.

Zobacz system Płatności SMS - kompleksowa obsługa SMS Premium Rate.

Car audio

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Robi się coraz dziwniej - wyobraźcie sobie, że dziś na kilka minut moja strona znikła wogóle z google pod pozycjonowanym słowem, choć cały czas do tej pory tańczyłem w pierwszych 10 wynikach. Aż mi serce zaczęło szybciej bić z obawy przed banem :D Na szczęście potem wróciło do zwykłego tańcu.

Głogów - Serwis Miasta

Wrocław - Serwis Miasta

Motivation

Też zaliczyłem taki wylot kilka tygodni temu (chyba 3) w każdym razie chciałem tylko powiedzieć, że jak narazie żadnej stabilizacji nie ma. Przynajmniej u mnie stronki latają tak jak latały, nawet o +- 8 pozycji. Najgorsze,że normalnie jestem w top 5 a nieraz nie ma mnie nawet w TOP 10 ;) Myślę, że powiem to jeszcze raz... Pójdźmy na piwo bo pisanie w kółko tego samego zaczyna przypominać telenowelę brazylijską :) Pozdrawiam!

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

a moja to a moja siamto a tamta siamta skończcie juz chwalić sie wzlotami i upadkami bo wątek zaczyna przypominać nomen omen piaskownice gdzie pampersy chwalą się babkami z piasku :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dokładnie, nie inaczej...

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności