Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie jedna strona z 1 na 40, i jedna stronka na dosc ciezka fraze co liczylem ze moze za pol roku bede na 1 stronie z ok. 40-50 miejsca na 12 :) pozatym z 14 na 10. To z takich cos sie ostatnio zajmowalem. ;)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
U mnie jedna strona z 1 na 40, i jedna stronka na dosc ciezka fraze co liczylem ze moze za pol roku bede na 1 stronie z ok. 40-50 miejsca na 12 :) pozatym z 14 na 10. To z takich cos sie ostatnio zajmowalem. ;)

Faaaaajnie, ale w kontekście dyskusji nic nie znaczy.

Warto dodać kilka słów czego się używało.

Szy.

Szy.

93142[/snapback]

w moim przypadku spory awans na mocno obsadzone frazy a linkowanie w 95% z katalogów i stronek z zaplecza. Ale obawiam sie że to chwilowe :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ogolnie wszedzie tylko na katalogach + strona ktora spadla mila z jakies 1-2 miesiace temu linkora. Mozliwe ze google jeszcze to pamietal :blush: . Ale stronka byla troche przebudowywana i moze to tez mialo jakis wplyw. Choc taki spadek szczerze mowiac mnie zaskoczyl.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Dużo normalnych stałych linków. Brak linków rotacyjnych. Dużo linków z katalatów.

Nie stosowałem cloakingu/ukrytych linków ani nic takiego i spadłem bardzo dużo.

Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków!

Mam pytanie do osób, których strony wyleciały.

Czy na tych domenach posiadacie reklamy AdSense albo reklamujecie je w AdWords?

Moja jedyna domena, która nie spadła, a nawet poprawiła znacznie pozycje nie posiada AS/AW.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Mam pytanie do osób, których strony wyleciały.

Moja jedyna domena, która nie spadła, a nawet poprawiła znacznie pozycje nie posiada AS/AW.

93165[/snapback]

ta teoria odpada.. nie ma zasady na stronach ktorymi sie zajmuje.

imho zły trop. AS mam wszedzie więc wylecialy z AS, zostały z AS. na DP widzialem teorie coś w podobny deseń: o stronach komercyjnych i nie, ale imho to tez nietrafione dywagacje.

jak dla mnie to rozbudowany rand() :blush:

Radze powstrzymac sie z teoriami do zakonczenia "tancowania" googla :blush:

Jedna z moich strona pospadala w wynikach, ale nie sadze, ze takie wyniki zostana na stale. Razem ze mna polecialy duze serwisu onetu i innych portali, ktore nie mogly byc pozycjonowane przez systemy wymiany linkow.

Wyglada to raczej na stare update'y, ktore zaczynaja od mniejszych serwisow z mniejszym PR, a koncza "tancowanie" na wiekszysz, az oblicza punkty za wszystkie linki.

Sprawa wyjasni sie w ciagu kilku dni, wiec nie warto na razie panikowac bo sytuacja moze sie jeszcze diametralnie zmienic na korzysc strony, ktorej wyniki sa dzisiaj niekorzystne i odwrotnie :D

Pozdrawiam,

Ważka

Jedna z moich strona pospadala w wynikach, ale nie sadze, ze takie wyniki zostana na stale. Razem ze mna polecialy duze serwisu onetu i innych portali, ktore nie mogly byc pozycjonowane przez systemy wymiany linkow.

Wyglada to raczej na stare update'y, ktore zaczynaja od mniejszych serwisow z mniejszym PR, a koncza "tancowanie" na wiekszysz, az oblicza punkty za wszystkie linki.

Poczekamy, zobaczymy. Ale jak dla mnie to te wyniki będą ostatecznymi. Coraz więcej DC przyjmuje te wartości. A może by wystosować oficjalny list do Gugli z prośbą o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji?

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

jak dla mnie to rozbudowany rand():blush:

O tym to ja pomyślałem rano, jak zobaczyłem statystyki...

:D

Alexa.com ma PR=0, choć podstrony mają wyżej...

Amazon.com również.

Ważka:

Masz rację, ale to przykre jak widzisz co się dzieje z Twoimi stronami, choć wkładasz w nie cały swój czas.

Z DP:

My two cents...

take a break from the daily stat reports,

take a deep breath, a walk, enjoy the beach, a park, a playground. come back in a few days.

hang in there friends...

it's not over yet...

... a ja się rozchorowałem i siedzę w domu:(

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

zgadza sie, pierwsza fala juz sie prawie ustabilizowala na wszystkich DC, imho zostały jeszcze 2 wg. narzędzia mcdara. teraz pozostaje sie modlić o druga falę :blush:

edit: breja. rzeczywiścio SPORO.. oh oh ho he he ha ha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności