Skocz do zawartości

Google traci?

cenzura

Rekomendowane odpowiedzi

w dużych miastach zdecydowanie wygrywa Facebook, NK moim skromnym zdaniem staje się obciachem gdzie do twojego profilu chcą dołączyć jakieś dzieci czy emeryci. Powiedziałem NK stop i usunąłem tam konto.

Wcześniej była masowa migracja z Fotki na NK, teraz jest migracja z NK na Facebook. Ja jestem tylko ciekaw do czego będziemy migrować z Facebooka.

Pytanie, czy NK będzie starać się walczyć z Facebookiem, czy się poddadzą, tak jak Agnieszczak.

Co do wyszukiwarek, to przypominam, że Yahoo Search już nie istnieje, a wyniki wyszukiwania wyglądają identycznie jak na Bing.com. Zastanawiam się tylko, czemu Yahoo nigdzie się nie przyznaje, że jedzie na silniku Binga.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Jak to się nie przyznaje? Przecież oficjalnie wiadomo to od dawna :) Po co mają dodatkowo Binga reklamować?

Miałem na myśli to, że nie ma nigdzie napisu "powered by Bing" lub coś w tym stylu. Wszędzie tam gdzie jest używany Google, jest też logo i podobny napis.

Było jeszcze grono.net, które chce wciąż coś znaczyć na rynku i zapowiada, że teraz jest przeznaczone właśnie dla ludzi z dużych miast, chcących się umówić na imprezy itp.

Jeśli taki jest ich plan to polegną z Facebookiem. Musieliby zaoferować coś unikatowego.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Tak, ale to są raczej statystyki ogólne, w Polsce Google ma bardzo mocną pozycję. Przeciętny użytkownik wyszukiwarki nie jest na tyle zaznajomiony z wiedzą o wyszukiwarkach, żeby wykorzystywał różne cechy konkurencyjnych wyszukiwarek do wyszukiwania różnych rzeczy :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

I całe szczęście. Dziś martwimy się o pozycje w Google, gdybając nad algorytmami i zasadami, które rządzą się tą wyszukiwarką. Nie wyobrażam sobie dodatkowej walki o pozycję w Yahoo, czy Bingu.

Przeciętny użytkownik wyszukiwarki nie jest na tyle zaznajomiony z wiedzą o wyszukiwarkach

Często nawet nie odróżniając wyszukiwarki od przeglądarki.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Z tą lawinową popularnością facebooka też bym nie przesadzał, na nk był dużo większy szał na początku. Z moich znajomych niektórzy mają facebooka, ale nikt nie używa go nawet codziennie. Niektórzy mają tylko fake konto, żeby w coś tam pograć. Jak dla mnie to tylko kolejny serwis do zbierania pokemonów w postaci znajomych, gdyby nie to, że niektórzy chcą być bardziej "zachodni" to szczerze nie widzę sensu posiadania tam konta. Jakoś taka nagonka na nk się zrobiła, a przecież część pomysłów jest skopiowana prosto z fb.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności