Skocz do zawartości

klawiatura silikonowa

zakręcony

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś spotkał się (w sensie uzywał/uzywa na codzień) z klawiatura silikonową (taka: klik)? mam punkty z PP i sie zastanawiam czy warto to brać? A może jest to bardziej bajer niż cos uzytecznego i lepiej wziąść sobie zestaw do czyszczenia?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

weź zestaw do czyszczenia, na tej klawiaturze nie da się normalnie (szybko) pisać, miałem okazję na takim czymś pracować 15 sekund, po czym podłączyłem z powrotem tradycyjną

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Nie bierz tej klawiatury bo ona się nie nadaje do szybkiego pisania, to będzie tak jakbyś siedział pod wodą - spowolnione ruchy - miałem i wiem co mówię,

to zwykły bajer dla Kowalskiego.

Płatny katalog stron: www.masterweb.pl

Dobry katalog stron: www.kataloog.org

SEO-Domena na sprzedaż 7000 brutto, faktura VAT: www.seozilla.pl

Jak widać silikon nie do wszystkiego się nadaje. A ciekawe jak by się pracowało na... silikonowej myszce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności