Skocz do zawartości

[Wykonam]Wartościowe strony zapleczowe

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Do zaoferowania mam wykonanie wartościowych stron zapleczowych, na ogólnodostępnych skryptach CMS, bądź również istnieje możliwość napisania prostego systemu CMS pod klienta, oczywiście cena w takim wypadku wzrośnie, o koszt napisania systemu.

Moja oferta obejmuje:

- napisanie artykułów w ilośći jaka Państwa interesuje, min 10

- podpięcie pod ogólnodostępny skrypt CMS, w zależności od Państwa oczekiwań

- stworzenie unikalnego szablonu na życzenie klienta, pod tematyke strony(cena do uzgodnienia, w zależności od tego jak bardzo rozbudowany ma być szablon, oraz pod jaki CMS)

- podlinkowanie (dodanie do 50 katalogów) lub całkowite zaindeksowanie strony(cena do uzgodnienia, zależna od ilości podstron)

Cechy stron:

- unikalna treść, min 1000 znaków

- unikalny szablon, na życzenie klienta, standardowo darmowy

- dobre wewnętrzne linkowanie

- meta tagi dopasowane pod treść strony/podstrony

Cena:

- 5 podstron - 20zł

- 10 podstron 35zł

Oczywiście, zgodnie z życzeniem jestem w stanie stworzyć, serwis posiadający więcej niż 10 podstron. Istnieje również możliwość stworzenia strony www, pod wybrany system linków stałych, a także możliwość stworzenia normalnego serwisu www, który będzie aktualizowany zgodnie z życzeniem klienta, cena takiej usługi do uzgodnienia. Ponadto posiadam kilka skryptów do generowania podstron, w atrakcyjnej cenie, jest także możliwość napisania wedle Twoich wymogów.

Wszelkie zamówienia wykonuje bardzo szybko.

Zapraszam do skorzystania z mojej oferty.

Kontakt:

pawel-cyrklaf(m@lpka)wp.pl

PW(najlepiej)

gg: 6293826(niewidoczny) od razu pisać nick z forum, abym wiedział z kim mam do czynienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności