Skocz do zawartości

Dobry

Trist

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry, kiedyś byłem na tym forum, ale nie przedstawiałem się, więc jako człowiek dobrze wychowany (a według moich rodziców nawet bardzo dobrze) postanowiłem naprawić to niedopatrzenie.

Pozycjonowaniem zajmuję się od dziecka. W wieku 6 lat pozycjonowałem w przedszkolu zabawki, a wieku 12 lat miałem już top10 na 'stare samochody używane w Turcji w latach 60 ze szczególnym uwzględnieniem dzielnicy rybackiej w Izmirze', generalne moje umiejętności oceniam jako przeciętne, coś tam umiem ale generalnie wiele sobie obiecuję po skorzystaniu z Waszego doświadczenia, moim wielkim marzeniem jest napisać qlweba

Przyjaciele zwracają się do mnie Królu Bonzo

Witam

(\__/)

( O.o)

( >< )

This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

dzięki za radę, myślę, że kiedy qlweb będzie już ukończony, zrobię stronę reklamową i będę go sprzedawał na licencje

ps. stronę z zamówieniami dopalę oczywiście xrumerem

(\__/)

( O.o)

( >< )

This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności