Skocz do zawartości

ile klikow?

bolek30

Rekomendowane odpowiedzi

Kolega chce uzyskać informacje chyba średnią z konta...

Te informaje raczej są zabronione, gdyż nikt ci nie zdradzi swojich tajemnic dzięki którym zarabia.

Pozatym wszystko chodzi o ułożenie reklam i o tematykę...

Zmienne jak pogoda

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

na jednej stronie 50-150 na 1000, na innej 10 na 1000. Niektóre kliki po 0,01€, a dzisiaj np trafiły się po 0,25€ za klik. Z tego powodu nie da się ogólnie przewidzieć eCPM.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Kurde jak wy macie 10 klików na 1000 wyświetleń to dobrze... ja jak mam na forum jakieś 4000-7000 wyświetleń (strona sama) to są dni że ani jednego klika nie mam.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Kurde jak wy macie 10 klików na 1000 wyświetleń to dobrze... ja jak mam na forum jakieś 4000-7000 wyświetleń (strona sama) to są dni że ani jednego klika nie mam.

Ja mam podobnie, reklama w headerze strony 728 x 90. Żeby mieć kliki na forum to trzeba "bandycko" porozmieszczać reklamy :D

Naturalne plastry drewna / rustykalne dekoracje weselne / unikalne księgi gości weselnych - https://plastry-drewna.pl

Sprawdź sam!

Na forum to nie lepiej wrzucić bota, który losowo wrzuca w tematach odpowiedzi z reklamami?

Oczywiście zależy od forum, bo przykładowo na PIO sobie tego nie wyobrażam, ale jakieś takie z bardziej rozrywkowe, albo ogólnotematyczne czemu nie.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Na forum to nie lepiej wrzucić bota, który losowo wrzuca w tematach odpowiedzi z reklamami?

Oczywiście zależy od forum, bo przykładowo na PIO sobie tego nie wyobrażam, ale jakieś takie z bardziej rozrywkowe, albo ogólnotematyczne czemu nie.

Jak mnie pamięć nie myli, kiedyś na PiO były reklamy w postach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności