Skocz do zawartości

Opinie o kilku narzędziach

nertos

Rekomendowane odpowiedzi

WebXL to nic innego jak adder, więc raczej odradzam, ceny w dodawarka.info są bodajże nieco wygórowane, więc w tym wypadku polecałbym Publikera, jeśli orientujesz się nieco w branży informatycznej lub system ze stopki + pozycjo.net.

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Witam,

które z narzędzi polecilibyście dla początkującego pozycjonowania stron co sądzicie o:

dodawarka.info

a może https://www.seo.webxl.pl/katalogowanie

mieliście jakieś doświadczenie z tymi firmami?

Bardzo wiele zależy od tego, czy chcesz pozycjonować pod siebie, czy pod klienta...

jesli pod siebie, to każde narzędzie jest przydatne i musisz się kierować kosztem,

jak pod klienta, to niestety musisz wyskoczyć trochę z kasy, bo po czasie okazuje się się, że na część narzędzi wydałeś niepotrzebnie kasę:

kupując te z najwyższych półek często dostajesz "gratis" to, za na niższych półkach musisz płacić.

ale powiem tylko, że na każdym narzędziu można się dużo nauczyć:

jednemu wystarczy młotek, inny będzie potrzebował młota, a jeszcze inny wiertarki z udarem... a są i tacy co potrzebują konkretnego młota pneumatycznego.

każde z powyższych narzędzi jest użyteczne, ale jak widać na moim małym przykładzie: młoteczkiem nie ma co startować do wielkich prac budowlanych,

a z drugiej strony: czy ktoś z nas ma na własny użytek wielki młot pneumatyczny?

zatem sprecyzuj, jakie są Twoje cele w pozycjonowaniu, a z pewnością dostaniesz więcej informacji o przydatnych narzędziach.

z pewnością warto na początek kupić punkt na pozycjo.net, tam skorzystać z dodawarki do SEOKat i dodać dobrze jeden projek...

jak masz więcej projektów, to pozycjo będzie już kosztownym rozwiązaniem i sięgnij na początek po publikera

a jak masz już na prawdę wiele projektów... to nie pytaj o narzędzia dla początkujących: szkoda kasy i czasu :)

dymna.jpg

ja korzystałem z dodawarki i jakoś nie mogę powiedzieć że jest rewelacyjna, niby działa, ale niektóre linki do katalogów do których próbuje dodać nie działają :)

strony webxl nie znam ale jakoś mnie nie przekonuje

aktualnie planuję wykorzystać na próbę pozycjo.net i zobaczymy co jest warty - oferta brzmi zachęcająco

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności