Skocz do zawartości

Spamowate zaplecze

T-1000

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Trafiłem dzisiaj na takiego kwiatka - [****kwiatek****]

Czy takie syfiaste zaplecze cokolwiek daje? (nawet w dużej ilości). Nawet precla to nie przypomina, bo tekst ma być niby o elementach złącznych, a wstawione jakieś ogłoszenie ;)

Potrzebujesz nietypowy pendrive? Tylko teraz pendrive 8GB od Bone w tak dobrej cenie. Zapraszamy.

Kosmetyka aut - auto detailing Łódź

Dziwi mnie tylko, że google w ogóle takie strony indeksuje. Wiadomo przecież, że nikt normalny po tej stronie nie chodzi, a nawet jak wejdzie przypadkowo z googli, to zaraz się cofnie, bo od razu widać o co chodzi...

Potrzebujesz nietypowy pendrive? Tylko teraz pendrive 8GB od Bone w tak dobrej cenie. Zapraszamy.

Google to maszyna a nie człowiek.Ma bardzo zaawansowany algorytm ale w gustach człowieka jeszcze nie potrafi grzebać.Nie chcesz oglądać tego nie oglądaj.Ktoś to postawił,płaci za domenę serwer i td.Poco on to robi nie zawsze musisz wiedzieć.

Google to maszyna a nie człowiek.Ma bardzo zaawansowany algorytm ale w gustach człowieka jeszcze nie potrafi grzebać.Nie chcesz oglądać tego nie oglądaj.Ktoś to postawił,płaci za domenę serwer i td.Poco on to robi nie zawsze musisz wiedzieć.

Domena .tk więc free, hosting pewnie też :) Oczywiście ja nie mam nic do tego i nie o to mi w ogóle chodziło, tylko z ciekawości raczej pytam. Wiadomo, że google to maszyna, ale jednak radzi sobie coraz lepiej ostatnio... Stąd moje pytanie o sensowność.

No jakoś musiałem zademonstrować przykład :) Po prostu dość dużo tego typu stron widziałem analizując BL stron konkurencji.

A sam adres nie jest przecież w postaci linka....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności