Skocz do zawartości

Moje strony prosze o ocene

xaydestroyer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie strona znowu zamarła (kiedy ja znajdę czas by ja na bieżšco aktualizować) a wiedz tak podiołem współprace z słowackim producentem

To zdanie jest najlepsze :)

Czy uważasz, że takie strony, jak te przyciągną jakichkolwiek ludzi? Ja wątpię. Nie znalazłem tam nic ciekawego. Nie ma co oceniać, treści mało, designy słabe, ortografia mierna...

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

To jest lepsze:

na stronie znajduje się obecnie 195 Romów

Oczywiście zdanie wyrwane z kontekstu :)

Szczerze mówiąc to te strony straszą, np. takie coś: Strona powstaĹ� by kaĹźdy(kto chce oczywiĹ�ie) mĂłgĹ�umieĹ�iÄ�link za jedyne 1 zĹ� Sprawa jest bardzo prosta. By twĂłj link znalazĹ�siÄ�na stronie wystarczy:

Podejmę się szerszej oceny:

xaydestroyer - Po pierwsze proponuje używać jakiegoś programu do sprawdzania pisowni ponieważ Pana ortografia jest na bardzo słabym poziomie.

Treść strony nic nie prezentuje, nie można tam znaleźć nic interesującego.

Grafika- na pierwszy rzut oka jest okropna, takie designy robiło się 10 lat temu... Z czasem można się przyzwyczaić.

Mało przejrzysta strona. 12 latek potrafiłby zrobić taką stronę ; )

__

Games-Nes. Treści trochę jest ale nie wiem czy można byłoby tam znaleźć coś przydatnego. Grafika tym razem nie odpycha bo jest dostarczona razem z CMS. Oczywiście oprócz logo- niestety. Bo header kompletnie nie pasuje do reszty strony- belek, stopek, tła etc. Aczkolwiek dużo lepsza strona pewnie dlatego że nie napisana własnoręcznie tylko postawiona na php-fusion.

__

forums.game-nes. Ale dlaczego forums a nie forum (l.p)? Domena trochę słabo wykorzystana, nic chyba się na tym forum nie dzieje, brak ekipy, treści etc.

__

katalogowo - domena jak najbardziej przypasowana ale po wejściu strony widzimy tylko "dodaj strone" "webmaster admin" + stopka skryptu...

__

linkza1zl - pagerank 0, site ? 0 ... Białe tło + kilka linijek tekstu który jest źle sformatowany i w żaden sposób nie daje rady się doczytać ; ) Za przeproszeniem co za debil kupi reklame za 1zł na "stronie" jeżeli można to tak nazwać w ogóle która jest "gównem" nie stroną. Nie masz pojęcia o seo i katalogach. Po za tym jeżeli coś sprzedajesz to umowa o dzieło/, odprowadzenie podatku ;-)

__

Polakpotrafi- trochę treści jest, ale nie lepiej skupić się na jednej stronie i doprowadzić ją do czegoś? ..

__

e-leader - forum będące reklamą firm które płacą kilka groszy za codzienne klikanie w reklamy. Większość firm nie wypłacalna albo przez miesiąc zarobek 20groszy.... Forum bardzo ładne graficznie, skrypt mybb aczkolwiek tematyka, treść 0/10.

Ale rób dalej to co lubisz. Pozdrawiam Kede,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności