Skocz do zawartości

Szukam narzędzia do sprawdzania poprawności linków

sebastianbiz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy ktoś mógłby mi polecić skrypt do wymiany linków pomiędzy witrynami ?? Np. ktoś zamieszcza swój link na mojej stronie i skrypt sprawdza czy mój link został zamieszczony na jego stronie. Skrypt musi jednak "rygorystycznie" sprawdzać poprawność zamieszczonego linku, tak aby wyeliminować wszelkie możliwości oszustwa np. maskowanie linków w Java Script, ukrywanie ich w tle, zamieszczanie z parametrem rel=noffolow. Cz istnieje gdzieś taki skrypt ?? Ewentualnie czy ktoś nie umiałbym czegoś takiego napisać ?

pomyślałem, że się przyda taki skrypt...

jednak jak się okazało serwer, na którym interesuje mnie jego zamieszczenie nie obsługuje cgi :/

co teraz ? czy są jakieś inne skrypty, które nie potrzebują cgi? (szukałem na hotscripts i nie znalazłem)

proszę o pomoc bo to naprawdę pomocna zabawka :)

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności