Skocz do zawartości

Szokujący spadek w Google

Rafcio

Rekomendowane odpowiedzi

SWL nie ma tu nic do rzeczy bo to tylko skrypt rozdzielający linki a to już co tam ludzie pchają to inna sprawa. Jednak są też i swl prywatne zawierające tematyczne mocne strony i mają one tylko na celu uprościć zarządzanie linkami na tych stronach. Ostatnio jest wiele dziwnych sytuacji w google. Mnie martwi, że coraz więcej normalnych popularnych serwisów i sklepów dostaje po d...ie natomiast spam jak był tak jest i ma się dobrze.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Mnie też wywaliło o kilka-kilkaset? pozycji w tył. Portal kinowo24.pl , filt raczej nie bo na kinowo24 jestem top 1 dalej , ale na np seriale online, kino online , nawet nie wiem gdzie mam się szukać :rolleyes:. Zachciało mi się testów z pozycjo.net i linkme , ehhh ale zobaczymy nic nie zmieniam wszystko dalej działa , może wyjdzie może nie ....

Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta !

Najnowsze stylizacje modowe !

Nie no myślę , że dobrze nimi zarządzam , w pozycjo.net mam limit dodawania ustawiony na minimum raport pinguje raz na tyg , w linkme linki elite 5 dziennie + linkuje wpisy w lepszych katalogach. No ale zawsze mogę się mylić :rolleyes:

Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta !

Najnowsze stylizacje modowe !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności