Skocz do zawartości

Własny Program Partnerski

michal1983

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Jestem właścicielem sklepu internetowego z artykułami dla niemowląt i małych dzieci. Chciałbym dotrzeć z reklamą bezpośrednio do zainteresowanych poprzez program partnerski na stronach z branży (ciąża, dziecko itp). Stąd mój pomysł na program partnerski.

Według Was jakie warunki taki program powinien spełniać aby był dla wydawców korzystny?

Np.

Lepiej 0,10 gr za przeklik +1% od sprzedaży czy lepiej 0,02 gr + 2% sale?

Proszę o realną informację w co, jako właściciele stron, bylibyście w stanie wejść. Może korzysta ktoś już z programów z podobnej branży?

Jeśli byłby ktoś chętny do współpracy - zapraszam na PW.

Dokładnie- ostatnio sprawdzałem pp w branży niemowlęco/ciążowej i wszystkie, które znalazłem mają 10% od sprzedaży(a nie szukałem bardzo dokładnie, tylko przez webepartners.pl)- więc musiałbyś albo zaoferować tyle + coś za przeklik, albo większą prowizję, żeby mieć więcej partnerów.

Witam wszystkich,

Jestem właścicielem sklepu internetowego z artykułami dla niemowląt i małych dzieci. Chciałbym dotrzeć z reklamą bezpośrednio do zainteresowanych poprzez program partnerski na stronach z branży (ciąża, dziecko itp). Stąd mój pomysł na program partnerski.

Według Was jakie warunki taki program powinien spełniać aby był dla wydawców korzystny?

Np.

Lepiej 0,10 gr za przeklik +1% od sprzedaży czy lepiej 0,02 gr + 2% sale?

Proszę o realną informację w co, jako właściciele stron, bylibyście w stanie wejść. Może korzysta ktoś już z programów z podobnej branży?

Jeśli byłby ktoś chętny do współpracy - zapraszam na PW.

A może 0,5% za sale! Nie bądź smieszny, stawka na poziomie 2% za sale to zdecydowanie za mało. 5% to absolutne minimum. Pozdrawiam

@mrbox

No tak, sprawdziłem - stawki za sale 5-10%, ale to przy ciuszkach i zabawkach, ja sprzedaje produkty w cenie od 100 do 2000 zł, zdecydowanie więcej tych droższych ;)

10% jest w moich warunkach nierealne, bo zdażałyby się sytuacje że musiałbym dopłacić do transakcji :(

Dziękuję wszystkim za cenne informację jeśli ktoś chciałby się jeszcze konstruktywnie wypowiedzieć - bardzo proszę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności