Skocz do zawartości

Hosting pod dodawarkę i inne projekty Kojotka

hekko

Rekomendowane odpowiedzi

aniec2, na pewno poprawi - mniej wywołań - mniej procka. Tylko pytanie czy wyrobi się z projektami :)

Szykujemy hosting dedykowany specjalnie pod dodawarkę i inne projekty Kojotka. Z gotową instalacją dodawarki do użytku, wstępnie skonfigurowaną wraz z supportem i aktualizacjami skryptów z naszej strony.

Nie interesują was żadne limity powierzchni, transferu, procka. Po prostu dostajecie szybką dodawarkę, z supportem, z częstą zmianą IP z których są wysyłane dane do katalogów.

Czy bylibyście zainteresowani takim rozwiązaniem ? Jeśli tak to jaka cena dla takiego rozwiązania według Was byłaby satysfakcjonująca ?

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hekko to troche inny post , ale reklama jak najbardziej.

Ja wstepnie zainteresowany ofertą i jeszcze publikera dorzuć Cena 100-200 rocznie ""

Otwórz nowy watek w ofertach , bo chciałbym jescze zapytać o platforme etc.

hekko masz napewno jakis pomysl co do technicznego rozwiazania i cenowego .

Fajnie jakbys mógł go przelac na forum i moglibysmy podyskutowac co do warunków.

Czy to bedzie wspoldzielony dedyk i jakie limity dla usera.

Za aplikacji to ja bym widzial:

-OMNI

-PUBLIKER

-kilka WP

Pierwsze założenie jest takie, że użytkownik dostaje tylko dostęp do wszystkich narzędzi w pakiecie i nic innego go nie martwi. Nie liczymy cpu, pojemności, transferu. Mogą być różne pakiety i różne narzędzia w nich. Dajemy wiele adresów IP do połączeń wychodzących a konta ze skryptami rozrzucone są po wielu maszynach tak aby był większy zakres IP oraz klas.

Cena w granicach 100-200 zł rocznie nie wchodzi w grę. Weźcie pod uwagę, że w cenę są wliczone koszta wszystkich licencji oprogramowania.

Przykładowy pakiet to OmniaDD + OmniPING, koszt 40-60 zł brutto mc.

Też posiadam licencje na wiele produktów i raczej Ci najbardziej zainteresowani już mają te produkty tu czy tam.

Odkupisz licencję lub pogadasz z autorem o zwrot kasy to pomyslę - Ale to SF

Ważne jest jakie parametry ma sprzet i jak to bedzie latalo:

np publiker jak bedzie mielil 20000 wpisow na dobe to ok. a jak 2000 to sobie daruje

Czyli zatem bardziej interesowałaby Was opcja tylko hostingu pod te narzędzia ?

Co z tymi co nie mają aby wyłożyć xxx zł na narzędzia a wolą opłacać miesięcznie mając pewny support w cenie ?

Popatrz ile postów ma publiker 2000 i sporo z nich to cpu sql nieoptymalne etc.

wiec ludki już z tego korzystaja .

Mało miałbyś tak zupełnie nowych klientów

chyba wiecej bys mial klientów którzy maja swoje licencje , lub ktos ma publikera a nie ma omni to opcja dokupienia .

Jak bedziesz mial statystyki o ilosci dodanych to wrzucaj je na forum lub jakis panel w heeko .

Cyferki robia swoje.

Publikera musimy przetestować dokładnie, na razie tylko o narzędziach Kojotka możemy coś powiedzieć..

W takim wypadku podchodzi to już pod zwykły hosting "bez uciążliwych limitów" i mija się z celem podanym w pierwszym poście (support, aktualizacje z naszej strony).

Najlepiej byłoby jak byłaby pełna oferta: tylko hosting lub hosting z możliwością wyboru poszczególnych narzędzi (np: tylko publiker, mam licencję publikera a chcę skorzystać jeszcze z omniadd, wszystkie narzędzia). Będzie to trochę zagmatwane, ale moim zdaniem trafi do szerszej grupy.

hekko zrob wsparcie dla kojotka i zagadaj do publikera.

Jak widzisz slawekt podziela moja opinie.

Wsparcie dla projektow omni tak , pomimo ze mam licencje , bo zrobic up produktu omni to jak czyta sie posty stwarza problemy. wiec np. mam licencje na omni, a hekko we wspolpracy z omni-people robicie tak zeby to dzaialo i za to macie klientow na hosting

daj wgląd do danych skutecznosci omniaddd (ilos dodanych...) i napisz jak szybko projekty dodają się.

Tu mam obecne staty z dodawarki omnia:

webmini 89.73%

easydir 63.78%

otwartymini 58.06%

wordpress 61.67%

freeglobes 88.18%

Mogą być zaniżone ze względów na prowadzone testy z proxy - proxy wypadają słabiej niż wiele adresów wychodzących.

A jeśli chodzi o szybkość ogólną to nie wykorzystujemy jeszcze pełnej mocy ale korzystamy z wszystkich rodzajów katalogów. Jak wiadomo webmini dodaje szybciej, inne wolniej. 20 tys wpisów w ciągu doby na pewno zrobi (mieszane).

Ok, zrobimy różne składniki oferty i każdy wybierze sobie co tam chce.

1. Hosting

2. Soft do wyboru

3. Support

Jak zmierzona została skuteczność omniadd pod względem WordPress, skoro nie pokazuje on linków bezpośrednich do wpisów??? Wyssana z palca :) ?

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności