Skocz do zawartości

Hosting pod dodawarkę i inne projekty Kojotka

hekko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mozna sobie pobrac szczegolowo liste danych katalogow precli...

heeko napisales o skutecznosci a ile dodales (podaj liczbe) , bo mozna dodac do 100 webminiaczy i miec duza skutecznosc .

Po 30 tysięcy wpisów katalogów (webmini, easydir, otwartymini) + 150 wordpressa i 4200 freeglobes więc w przypadku pierwszych dość spora próba.

Czekamy na dalsze opinie i sugestie. Może szersze grono się wypowie ?

Nie jestem wyposażony w żaden z powyższych skryptów, chętnie bym się zainteresował jeżeli cena za hosting+skrypt+support byłaby rozsądna.

Czyli zeby nie było dużej różnicy w cenie jak mógłbym sobie to kupić osobno licencja na skrypt i hosting.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Trzeba zadać sobie pytanie dla kogo jest opcja Hosting + Software

1 - Dla osób które cenią sobie stabilność i bezpieczeństwo

2 - Można zakupić na miesiąc dostęp i dodać nawet 500 stron i tylko kupować dostępy jak mamy robotę do wykonania - można pomyśleć o wprowadzeniu planów na 2 tyg np za 50 - 60 zł

3 - Każdy kto ma projekt Omni wie że aktualizacje są bardzoooo często i często się nie nadąża za nimi - Hekko masz zawsze najnowszą wersję oprogramowania

4 - Dzięki współpracy Omni z Hekko rozwój oprogramowania będzie bardziej dynamiczny i jest możliwe że oprogramowanie będzie miało więcej opcji dedykowanych pod Hakko

5 - Możliwość przetestowania oprogramowania Omni na stabilnym serwerze

6 - Dla osób które nie są specami w php i mogą mieć problemy z ustawieniem np crona

7 - Idealny kompromis między zakupem oprogramowania za kilka set złotych a kupowaniem pkt w "szamranych" systemach dodających

8 - Dla osób które płacą i wymagają - nie mają czasu na zabawę z softem

9 - Dla osób które mają swoje dodawarkia ale potrzebują szybko coś dodać a nie chcą rozwalać ustawień swojej dodawarki

10 - Dla osób którym się już znudziło przenoszenie dodawarki od innych firm bo niby przeciąża - ukłon do LaoHost które ma problem tam gdzie go nie ma i nadal nie rozwiązali tego problemu

To tak na szybko co mi wpadło do głowy - Mi się osobiście pomysł bardzo spodobał i uważam że może wyjść na korzyść dla każdej ze stron ale największą korzyść uzyskuje klient końcowy otrzymując naprawdę dobry produkt za bardzo niskie pieniądze miesięczne - każdego będzie na to stać

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Ja bym na pewno skorzystał. Nie mam na tyle stron żeby opłacalne było dla mnie kupowanie narzędzia + hosting (bo nie ukrywajmy, samo narzędzie to dopiero połowa sukcesu i połowa kosztów). A tak - płacę 60zł i na miesiąc mam dostęp do aktualnego narzędzia, z aktualną bazą danych - nie martwię się o nic, tylko dodaję projekty i jazda. Na pewno raz na jakiś czas wykupiłbym sobie miesięczny pakiet i na moje potrzeby by to wystarczyło B)

Super by było gdyby w przypadku kiedy nie mam abonamentu to moje konto nie było kasowane, tylko przechodziło w 'stan uśpienia'/było deaktywowane. Dzięki temu jeśli za kolejne pół roku wykupię znów miesiąc to nie muszę projektów dodawać od nowa, tylko lecą dalej. Dzięki temu po pół roku strona byłaby dodawana do nowych katalogów, a nie że cała baza leci od początku i w rezultacie strona nie pojawia się np w nowych WordPressach, tylko zostaje po raz drugi dodana do tych samych, z początku listy. Trochę namotałem, ale mam nadzieję, że wiadomo o co mi chodzi ;) Wiadomo, że nie chodziłoby o wieczne przetrzymywanie danych, ale np pół roku.

Pozdrawiam :)

Stawianie softu OMNI na hostingu nieOMNI jest dla mnie nieco śmieszne...

Dlaczego tak uważasz ? Czy uważasz, że jedynie hosting z tej samej firmy co oprogramowanie jest dobry ?

W żadnym razie nie myślę, że Omnihost jest bee ale my możemy zaoferować coś więcej, lepiej.

Sylwin, nie masz racji,są linki bezpośrednie do artykułów.Wiem ze ta oferta cie wkurza ale konkurencja tylko zwiększa poziom usług,pracuj a będzie ok.

Skuteczność WP u mnie 89.69%.Nie jest tak złe.

Co do hostingu to jak pisałem wcześniej interesuje mnie stabilny hosting, bez marudzenia, pod OmniAdd i Publikera.

Jaka cena?Jak najtaniej :) Nie wiem czy wasz pomysł na sprzedanie OmniAdd w abonamentach miesięcznych już z serwerem wypali,bo ma wazką grupę docelowa,to zdecydowanie klienci Pozycjo,te co maja po parę stron.Ale ile ich jest (potencjalnych klientów) - to nie wiadomo, i czy jest sens pod tak nie liczna grupę coś robić.

Jest jeszcze jeden aspekt,te dzieciaki będą dodawać w katalogi sieczkę,już teraz ok 70 % wpisów w EasyDir to śmiecie.A ktoś te katalogi musi stawić,moderować i utrzymywać.Możesz odbić ochotę stawić katalogi pod Omni bo oprócz zaplecza pod SWL nic wartościowego z nich nie będzie.

@finansiarz - Z tego co wiem wcześniej nie miał, ale to nawet lepiej, że się to teraz zmieniło - będzie można porównać mój "szamrany" system z Omniadd'em :)

Dlaczego tak uważasz ? Czy uważasz, że jedynie hosting z tej samej firmy co oprogramowanie jest dobry ?

W żadnym razie nie myślę, że Omnihost jest bee ale my możemy zaoferować coś więcej, lepiej.

Uważam po prostu, że umieszczanie publicznej wersji Omniadd'a na potencjalnie konkurencyjnym hostingu dla OmniHost'a jest jego publicznym poniżeniem :yahoo:

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

"Stawianie softu OMNI na hostingu nieOMNI jest dla mnie nieco śmieszne..."

śmieszne wcale, zwłaszcza po tym gdy postawiłem na OmniHoście... i nie działa

Z resztą Kojotek powiedział:

@Arni - jak już powiedziałem wcześniej - nie udzielamy wsparcia technicznego na chwilę obecną w stawianiu OmniADD na OmniHOST i nadal podtrzymuję stwierdzenie z pierwszego posta że nie zalecamy stawiania tego oprogramowania u nas na serwerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności