Skocz do zawartości

Hosting pod dodawarkę i inne projekty Kojotka

hekko

Rekomendowane odpowiedzi

hekko wiesz co chcecie zrobic a nie chcesz tego przedstawic na forum

Daj konkretne propozycje, a my bedziemy negocjowac cena-pasuje , nie pasuje ; usługa - coś dodać lub odjąć

Bo brniemy faktycznie w super hosting SEO - a to ma byc rozwiazanie dla narzedzi SEO.

Może przedstaw pakiet zrób sondę i dyskutujmy.

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ok, tak wstępnie pierwsza opcja która może być dostępna już:

* hosting pod dodawarkę (z Waszą licencją) z pomocą przy instalacji, przenoszeniu i konfiguracji a także aktualizacjach - 30 zł netto/mc

W pakiecie dostępne kilka adresów IP wychodzących z możliwymi ich zmianami w razie banów.

OmniADD + OmniPING

Jest dostęp swobodny do konta jednak zabroniona jest instalacja innych skryptów (katalogi stron itd), poza tym nie ograniczamy ruchu w inny sposób ani obciążenia.

Nie w tej cenie, będzie można dobrać +opcje lub wybrać np. tylko publikera.

Chętnych już teraz zapraszam na PW, regularna oferta (na stronie WWW) pojawi się niedługo.

djurek, niedługo.. Wiem, że to dziwne określenie terminu ale nie potrafię Ci odpowiedzieć. Aczkolwiek możesz hosting zamówić i przetestować już teraz, wystarczy się ze mną na PW skontaktować.

Ok, tak wstępnie pierwsza opcja która może być dostępna już:

* hosting pod dodawarkę (z Waszą licencją) z pomocą przy instalacji, przenoszeniu i konfiguracji a także aktualizacjach - 30 zł netto/mc

W pakiecie dostępne kilka adresów IP wychodzących z możliwymi ich zmianami w razie banów.

wyjaśnij mi, proszę, w czym zatem Wasz produkt miałby być lepszy od jakiegokolwiek innego hostingu, bo się troszkę pogubiłem...

360PLN rocznie: to ja mam kilka dobrych produktów w podobnej cenie, gdzie nie będą mi mówić, czego nie mogę zaimplementować...

przekonaj mnie, że warto i że Wasz produkt jest tym, czego potrzebuję (bo jest to trochę odmienne od pierwotnego "flesza" jaki miałem po mailach i dyskusji w tym poście).

dymna.jpg

Hekko masz napewno dodawarkę , wiec napisz w jkim czasie ile rejstruje WP. Załóz nowe konto na o2 i zapodaj rejstracje WP. Jestem ciekaw szybkości. To może byc jakimś wyznacznikiem .

I przyłączam się do postu początkującego 360 + na Vaciki , mając swoje softy . Przekonaj Nas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności