Skocz do zawartości

Hosting pod dodawarkę i inne projekty Kojotka

hekko

Rekomendowane odpowiedzi

początkujący, Flagowym produktem będzie na pewno będzie opcja z licencjami gdyż mamy wiele zapytań o to. Wtedy nie musisz się martwić zupełnie o nic, dostajesz gotowe narzędzie do działania - tworzysz tylko projekty.

Jeśli chodzi o produkt bez licencji:

- obciążenie CPU - ze słów autora i Waszych wynika, że występują problemy na serwerach współdzielonych łącznie z serwerami OMNI :) U nas nie ma tego problemu, w cenie zawiera się brak mierzenia obciążenia nawet gdy dodawarka pracuje pełną mocą,

- bany na IP - Na swoich hostingach na pewno macie współdzielone IP, do tego pewnie sztuk: 1 co w przypadku bana na IP powoduje problemy. My dajemy 5 adresów IP (opcja Interfejsy połączeń wychodzących w dodawarce) + zmiany ich na nowe z czasem.

- pomoc przy instalacji softu, konfiguracji, aktualizacji

To dwa najważniejsze plusy. Oczywiście, gdy macie swoje VPSy/Dedyki to nasza oferta nigdy nie będzie dla Was.

marcin_ek, nieznana jest obecnie procedura rejestracji kont w WP, moim zdaniem występuje limit rejestracji podczas jednego wywołania CRON co powoduje taki test bezużyteczny.

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po co ma przekonywać? Dostajecie miejsce, gdzie nie będziecie zadawać pytań: czemu to nie działa, jak ustawić to, jak sramto, jak ban dostaniecie na ipki, to dostaniecie nowe, nie boli was głowa o transfer nie patrzycie na zwiekszające się obciążenie, nie otrzymujecie emaili z treścią: zabieraj zabawki i wypadaj. Komuś nie odpowiada cena? Za drogo? Można iść tam gdzie jest taniej i gdzie można wszystko sobie poinstalować co mu sie podoba.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Coś Ci sie pomyliło, reklama jest dźwignią handlu :)

Ale jak już tak Ci zależy na tym przekonywaniu, to Hekko może do każdego konta dorzuci po lizaku, albo długopisie z danymi firmy - tak dla zachęty :P

Oferta nie jest dla wszystkich, jest ona dla tych, których przerasta własny dedyk, którzy bujaja się z hostingu na hosting by móc ten soft użytkować, któtrzy mają problemy z konfiguracją itd.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ale w tej cenie 360zł rocznie zawiera się serwer pod 3 programy razem: Publiker + OmniAdd + OmniPing czy tylko jeden z nich do wyboru ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Hekko masz napewno dodawarkę , wiec napisz w jkim czasie ile rejstruje WP. Załóz nowe konto na o2 i zapodaj rejstracje WP. Jestem ciekaw szybkości. To może byc jakimś wyznacznikiem .

Teraz mam już sprawdzone info. W ciągu doby przy cronie co minutę dodawarka może zarejestrować maksymalnie 1440/2 = 720 kont więc ten test jest zbędny.

Publiker będzie ale po testach, wtedy też będą wszystkie ceny.

Arni, drogo ? To męcz się dalej na swoim hostingu :D

General_Depet, OmniAdd + OmniPing. Publikera jeszcze testujemy.

No wg mnie wcale nie tak tanio, na laohost ja na najtańszym pakiecie bez problemów jadę, nie dodaje po kilkaset stron, ale kilkanaście mam i zero problemów ;)

Coś ja nic nie rozumiem,u mnie OmniAdd chodzi na serwerze (nie będę pisać nazwę firmy) za ok 100PLN rocznie.Skuteczność WP 92%, ogólna skuteczność powyżej. 80% cron co minute aktualnie 18 projektów dodaje od 100 do 200 na każdy strzał,Prawie nie korzystam z proxi.Wytłumaczcie mi po co mam dawać 360 PLN za hosting pod OmniADD? i Omni ping?

Jak będzie chodzic tam i Publiker i to na osobnym IP to chętnie zapłacę za taki hosting.OmniAdd jet lekkim skryptem nie wiem skąd cena 360 PLN?za możliwość zmiany IP jak będzie ban?za suport? a jaki może być suport, poprawne wklejenie crona? .Rzecz jasna każdy kreci lody jak uważa za słuszne,ja wyrażam wyłącznie swoje zdanie.

MaxPan, rozumiem, że znasz się na tym bardzo dobrze i nie masz takiego problemu jednak zobacz ile problemów mają użytkownicy skryptu.. To są właśnie składniki ceny która została ustalona. Może jeśli spotka Cię któryś z opisanych problemów zmienisz zdanie :D

Heko w żadnym przypadku nie chce wam coś zarzucać,mam u was 2 hostingi chodzą bardzo dobrze i jestem zadowolony z suportu i hostingu.Mozę i masz racje,sporo ludzi che wyłącznie mieć dostęp do całkowicie funkcjonalnego narzędzia,a resztą naj się martwi dostawca hostingu.30 pln miesięcznie za spokojne korzystanie z programu i martwienie się wyłącznie projektem to nie jest dużo.Ale jak będzie dedykowany hosting pod publikera to chętnie skorzystam, bo publiker to inna bajka :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności