Skocz do zawartości

Hosting pod dodawarkę i inne projekty Kojotka

hekko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przedstawiam kompletną ofertę na hosting pod popularne skrypty dodające do katalogów i precli.

Zalety naszej oferty:

1. Szybkość - serwer jest dedykowany tylko pod dodawarki.

2. Tolerancja obciążenia - nie limitujemy obciążenia dla kont w związku z czym nie ma obawy o wyrzucenie.

3. Zmienność IP - na swoich hostingach na pewno macie współdzielone IP, do tego pewnie sztuk: 1 co w przypadku bana na IP powoduje problemy. My dajemy 5 adresów IP (opcja Interfejsy połączeń wychodzących w dodawarce OmniADD) + zmiany ich na nowe co jakiś czas. Jeśli Publiker wprowadzi stosowne opcje w swoim sofcie również będzie możliwe korzystanie z tych możliwości.

4. Licencja na soft w cenie - w wybranych pakietach wliczony jest koszt licencji na oprogramowanie dzięki czemu nie trzeba płacić producentom dużych sum za zakup licencji a zająć się tworzeniem projektów.

5. Pomoc przy instalacji softu, konfiguracji, aktualizacji.

6. Możliwość dopasowania pakietu pod własne potrzeby - można wybierać między samym serwerem pod jeden skrypt aż do serwera z licencjami i supportem dla obu skryptów.

Dostępnych jest kilka pakietów.

HostOmniStandard

Serwer dla dodawarki OmniADD

koszt: 24,40 zł brutto mc

HostOmniSupport

Pomoc przy instalacji softu, konfiguracji, aktualizacji

koszt: 36,60 zł brutto mc

HostOmniLicSupport

Licencja na oprogramowanie

koszt: 73,20 zł brutto mc

HostOmniLic

koszt: 61 zł brutto mc

HostPublikerStandard

Serwer dla dodawarki Publiker

koszt: 48,80 zł brutto mc

HostPublikerSupport

HostPublikerLicSupport

koszt: 97,60 zł brutto mc

HostPublikerLic

koszt: 85,40 zł brutto mc

HostOmniPublikerStandard

Serwer dla dodawarki OmniADD i Publiker

HostOmniPublikerSupport

koszt: 73,20 zł brutto mc

HostOmniPublikerLicSupport

koszt: 122 zł brutto mc

HostOmniPublikerLic

koszt: 109,80 zł brutto mc

W cenie każdego pakietu 5 adresów IP do OmniADD (zmieniamy je co jakiś czas), na tą chwilę Publiker nie ma takich opcji aby wybierać adres IP ale być może ją wprowadzą w przyszłości.

Prosze wziąć pod uwagę obecne koszta licencji, OmniaADD - 350 zł, Publiker - 460 zł

Obecnie zamówienia przyjmowane są mailowo.

dlaczego drogo ??

Kupujesz na 1-3 miesiące usługę i lecisz 100 projektów , i o nic się nie martwisz o hosting, bany, CPU, licencje.

Ja tam pomyslę ale nie obecnie.

Mar_Dal, o której opcji mówisz iż jest za droga ?

Jeśli chodzi o kwoty z licencjami, weź pod uwagę ich ceny u producentów. Ceny uwzględniają fakt iż możesz zakupić zestaw na kilka lub jeden miesiąc a potem porzucić..

1 kopia publikera potrafi zajechać jeden serwer zatem koszty powinny być nawet większe :)

Dodatkowo za więcej wybranych opcji taniej niż osobno. Sprzedaliśmy już kilka takich pakietów więc nie ma obaw ;)

edit: o, marcin_ek mnie uprzedził. Takie jest założenie :)

Pomysł niezły, a co do kosztów to się zobaczy :)

Na pewno dobre na szybkie robótki , np. przy OmniAdd za 60zł z licencją to po 6 miesięcy osiągasz koszt licencji od Kojotka (350zł).

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Powiem szczerze, że nie korzystam z produktów konkurencji, ale z tego co wiem, optymalizacja kodu w publikerze ma się dobrze - myślę więc, że już na hostingach od ok. 80 zł rocznie spokojnie można użytkować publikera (chyba, że mamy nieco więcej projektów do dodania - wtedy może być problem). Zresztą wypowiedzieć mogą się Ci, którzy korzystają z publikera, ale nie wierzę w to, żeby znalezienie odpowiedniego serwera od publikera było bardzo kłopotliwe.

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

@BlackSEO

ja mam postawionego Publikera na hostingu za 80 zł i przy kilkunastu projektach zajechał serwer więc przenoszę się do Hekko. Jak ktoś używa Publikera do kilku projektów to jak najbardziej taki hosting wystarczy, ale swoją drogą przy takiej ilości stron to można skorzystać z waszych rozwiązań :)

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

@BlackSEO

Przestań łazić po tematach konkurencji i krytykować wszystko inne niż Twoje. Sam przyznajesz że nie korzystasz i że nie masz zielonego pojęcia o tym a zawsze masz najwięcej do powiedzenia. Oczywiste jest że jak ktoś ma 2 czy kilka projektów i mało dodań/dobę to nie będzie korzystał z takich ofert a oferta taka nie jest skierowana do nich, ale uwierz że ludzie często dodają po kilkadziesiąt tysięcy i więcej wysyłek na dobę i wtedy z hostingiem tanim jest problem i trzeba myśleć o dedyku i administratorze co daje miesięczne koszta kilkaset zł.

Jeżeli Hekko będzie tolerować jechanie dużą ilością projektów to myślę ze taki hosting może być strzałem w dziesiątkę.

Musi ktoś spróbować postawić i załadować z grubej mańki ze 100 projektów i zobaczyć jaka będzie wysyłka :D

p.s chodzi mi o publiker, bo omniadd raczej nie zajedzie serwera

Hosting z wyzszej półki (tam zwykle support jest w cenie) plus licencje wyjdzie taniej niz pakiety omni-publikerowe z supportem.

mówimy o dedyku bo coś nie rozumiem stwierdzenie z wyższej polki?Policz sobie admina licencje i sam dedyk,nie wiem skąd masz ze to będzie taniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności