Skocz do zawartości

Hosting pod dodawarkę i inne projekty Kojotka

hekko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Kupujesz na 1-3 miesiące usługę i lecisz 100 projektów , i o nic się nie martwisz o hosting, bany, CPU, licencje.

Gdzie jakiś link do oferty, na gł. Hekko nic odnośnie tematu nie ma, jakiś regulamin etc.

Czy ostatecznie pozostało tak jak było mówione, wybierasz pakiet na miesiąc-dwa, jedziesz z projektem, kończysz, konto z ustawieniami jest zamrożone, wracasz po czasie, wykupujesz na miesiąc-dwa...

Arni, tak jak napisałem zamówienia wyłącznie przez e-mail. Regulamin firma ma na stronie. Nie ma możliwości zamrażania jednak możemy robić zrzut bazy i przekazać ją użytkownikowi i jednocześnie zachować u siebie przez jakiś czas aby odtworzyć za kilka mc.

• 2 tygodnie później...
Jak zmierzona została skuteczność omniadd pod względem WordPress, skoro nie pokazuje on linków bezpośrednich do wpisów??? Wyssana z palca :) ?

Coraz bardziej śmieszy i irytuje mnie twoje zachowanie, zachowanie dość mało poważne. Powinieneś zachować odrobinę przyzwoitości prowadząc serwisy konkurencyjne i nie zadawać tak sformułowanych pytań. W twoim przypadku jak zadajesz pytanie, to powinieneś podeprzeć to swoimi doświadczeniami i dowodami, bo sformułowanie, że wyssane z palca, to... Zresztą nie miałbyś dowodów, bo nie jesteś tym zainteresowany, chyba że tylko jakoś zaatakować. To jest wątek dla zainteresowanych i tych co używają tego softu lub chcą i nie zaśmiecaj swoją dziecinną walką z konkurencją, bo zaczyna mnie taka głupia działalność irytować. Zajmij się swoim.

Panowie, ja proponuję VPS pod publikera i omniadd, koszt rocznie ok250 - 300, a zasobów jeszcze zostanie na co nie co. Jedna instalacja i potem 0 problemów. Nic trudnego zainstalować potrzebne składniki, skoro mi laikowi się to udałe bez większych problemów. Pełna kontrola, dostęp do php.ini i można "podkręcać" wysyłanie. Jeżeli ktoś się obawia, to mogę napisać mały przewodnik krok po kroku, ewentualnie podpowiedzi udzielić. Zasoby minimalnie mi bierze i nie przekracza 300MB pamięci.

@zajacgd - Proszę Cię, daruj sobie :) Mnie śmieszą i irytują inne rzeczy na forum, ale niestety nie mogę się o tym wypowiedzieć otwarcie, gdyż forum jest ocenzurowane :)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

kazek76, oczywiście a potem płacz, że "włamali mi się na serwer" albo tony spamu i tłumaczenie "ale ja tego nie wysyłałem"... Dolicz do ceny stałą administrację. Niestety to nie takie proste jak mówisz.

BlackSEO i zajacgd, wyluzujcie :)

@zajacgd - Proszę Cię, daruj sobie ;) Mnie śmieszą i irytują inne rzeczy na forum, ale niestety nie mogę się o tym wypowiedzieć otwarcie, gdyż forum jest ocenzurowane !!!

To walcz z tym co cię irytuje. Ale jako że z pewnym rozdwojeniem jaźni oferujesz dwa narzędzia, to twoje "demaskatorskie" pytania dot. konkurencyjnych narzędzi są co najmniej dwuznaczne. A na pewno nie za bardzo to przyzwoite. I już na pewno zwykle nie wnoszą nic merytorycznie.

Żeby nie było - nie oceniam co jest lepsze, a co do niczego. Szczególnie, gdy czegoś nie używam. I czasem przydaje się odrobina pokory, bo nie ma nikogo, kto miałby patent na prawdy objawione.

I chyba na tym ten temat kończę. Bez odbioru ;)

PS. Hekko - przepraszam, nie zauważyłem Twojego apelu :(. Już powstrzymuję swoją choleryczność :)

kazek76, oczywiście a potem płacz, że "włamali mi się na serwer" albo tony spamu i tłumaczenie "ale ja tego nie wysyłałem"... Dolicz do ceny stałą administrację. Niestety to nie takie proste jak mówisz.

No nie wiem, ja pozamykałem wszystkie porty, oprócz paru niezbędnych i do tego zmienionych ze standardowych. Żadnych ftpów, phpadminów, debian minimal. Od 1,5 roku trzyma się jak trzeba. Prosty skrypcik do robienia backupu z automatu. Trochę przesadzasz z tym, nawet jakby ktoś wszedł to wielkich szkód nie narobi, bo i tak wchodzę parę razy dziennie, a przynajmniej raz - to wszystko by się wyjaśniło. W logach patrzę jak mnie skanują, skanują... do tej pory wszystko OK.

kazek76, Ty może nie masz takich problemów bo na bieżąco pilnujesz, patrzysz w logi itd.. Większość użytkowników nie wie o czym mówisz i tylko wyklepie z konsoli z Twojego poradnika i na tym się skończy..

• 4 tygodnie później...

W związku z wydaniem nowej wersji dodawarkki OmniADD informujemy, że tylko na naszym hostingu, w powyższej ofercie można otrzymać moduł LinkPremium w cenie pakietów.

# Czym jest moduł LinkPremium?

LinkPremium, jest drugą obok ProLink metodą linkowania wpisów (choć nie tylko) innymi wpisami. Wykorzystywane jest w niej zwykłe dodawanie do katalogów i zwykły harmonogram zadań - ten sam co w przypadku klasycznego dodawania OmniADD. Jedyną różnicę stanowi możliwość dołączenia pliku .txt do wybranej strony z zakładki Moje strony (w edycji pozycji). Plik taki powinien zawierać listę linków (tak naprawdę dowolnych) które mają znaleźć się w dodawanych wpisach. Miejsce w treści opisu przeznaczone na link z pliku należy oznaczać znacznikami: [premium1], [premium2], [premium3]. Linki są wybierane z pliku kolejno - z góry na dół, gdy liczba linków jest mniejsza niż liczba prób dodań (liczba katalogów) wybieranie linków wraca ponownie do początku listy (pliku). Jeżeli strona jest zadeklarowana jako strona do modułu LinkPremium, możliwe jest dodawanie do katalogów: WebMini, WordPress, WordpressPrv, MocneLinki.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności