Skocz do zawartości

Domeny z keywordem pod SWLe?

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Zarejestrowałem sobie kilka ciekawych domen globalnych z keywordami pod strony statlinka standard ale zastanawiam się, czy może nie lepiej zarejestrowac jakieś gorsze a te zostawić sobie, może sprzedać. Trochę mi szkoda tych domen, bo jak jeszcze dostanę jakiegoś filtra bana to będzie szkoda. Keywordy specjalnie nie są jakieś super.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Stronki mają być dobre ładne z 30 artami. To może, z tych lepszych wybiorę sobie jakieś i je postawię na nich jakieś zapleczówki a pod SWL dam te gorsze.

waw.pl jest dobra ale wydaje mi się do czasu. Wkrótce może być traktowana jako regionalna za którą zyskam mniej punktów, dlatego skupiam się na globalnych

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności