Skocz do zawartości

Strona na której nic nie ma, utrzymująca się na czołowych miejscach.

glina

Rekomendowane odpowiedzi

ile jest stron? Ile miliardów? Dajcie Google czas.

Tak jak kolega napisal, stron ciagle przybywa, branza sie rozrasta, zeby to wszystko sprawdzic troche czasu musi minac.

Fakt, ze bywaja takie "kwiatki", sam mam jedna taka strone, no ale na proste haslo

a to ciekawe, ponieważ mam jedną "strone" a dokładnie pustą domeną gdzie jest tylko standardowy tekst z DirectAdmina i utrzymuje się wysoko na frazy na które kiedyś była pozycjonowana. Jeszcze raz podkreślam, nie ma tam żadnej wartościowej treści, a taki stan utrzymuje się od roku, co ciekawe w ramach ostatniej zmiany algorytmu nawet awansowała do TOP10 pod wiele fraz, podczas gdy prowadzą do niej tylko 2 linki :)

Wniosek jest taki, że wyniki to jeden wielki syf :(

a to ciekawe, ponieważ mam jedną "strone" a dokładnie pustą domeną gdzie jest tylko standardowy tekst z DirectAdmina i utrzymuje się wysoko na frazy na które kiedyś była pozycjonowana. Jeszcze raz podkreślam, nie ma tam żadnej wartościowej treści, a taki stan utrzymuje się od roku, co ciekawe w ramach ostatniej zmiany algorytmu nawet awansowała do TOP10 pod wiele fraz, podczas gdy prowadzą do niej tylko 2 linki :(

Wniosek jest taki, że wyniki to jeden wielki syf :(

no to ładnie :)

Ten tekst powinien być opublikowany szerzej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności