Skocz do zawartości

Zaplecze

polityk

Rekomendowane odpowiedzi

Mam około 10 blogów o polityce , 4 na wordpressie i reszta na serwisach typu blog.pl , chciał bym dzięki temu wypozycjonować stronę pod hasłem polityka, i moje pytanie jak zrobić z tych blogów zaplecze ? Czy mam w kazdym wpisie linkować do mojej strony ?

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam

Możesz umieścić linka w jednym lub kilku tekstach, a może się znajdować w sekcji "Blogroll", Twój wybór. Zazwyczaj jednak linki otoczone tekstem są mocniejsze.

I nie linkuj tych serwisów zapleczowych między sobą.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Przede wszystkim rozbij zaplecza na różne IP. Tak jak wspomniał przedmówca, moim zdaniem nie warto linkować między sobą, nie tworzyć kół - oczywiście znajdą się zwolennicy, jednak moje doświadczenia w tej dziedzinie są raczej średnie. Dbaj o zaplecze + linki raczej w tekstach, do głównej i do wybranych podstron/kategorii.

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

Tu nie chodzi o to że się nie chce czytać ale mentalność jest taka że lepiej zadać pytanie niż samemu poszukać nawet jak zadanie pytanie zajmuje 10x więcej czasu niż samodzielne znalezienie

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

m.in o to mi chodziło, lecz ująłem to dość "lekko"

Jakby kolega sam sobie poszukał, to by się nauczył po drodze o wiele więcej, na dodatek nie zaśmiecałby boarda setnym tym samym pytaniem, poza tym, przez tą mentalność, jak już wspomniałeś, utrudnia się wyszukiwanie konkretnych informacji przez innych, ale trudno... ;)

OK , rozumiem ale mam pytanie na jakie nie znalazłem odpowiedzi a mianowicie w tych 10 blogach mam od 5-10 wpisów tematycznych , a w każdym wpisie 2-3 linki do mojego serwisu (głowna strona ale różne anchory) mam również w każdym blogu w kolumnie blogroll po 3-4 linki do głownej strony z różnymi anchorami. Czy mam gdzieś jeszcze dodać linki ? Czy nie za mało daje linków w wpisach ?

Zaplecza linkuje Seomatikiem i Seoadderem

Co do 10 takich samych pytań to ja stwierdzę że można tu je w tysiącach liczyć... Linkuj nie tylko od siebie ale z precli i różnych katalogów. Umieszczaj np jeden artykuł ale pilnuj aby się on zaindeksował. Nie idź w ilość a w jakość. To że kupisz serwer postawisz na nim 1000 precli walniesz 10k artów a w nich 50k linków to nie to co 50k linków każdy z innego IP zaindeksowanych i jakąś siłą.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności