Skocz do zawartości

Uczciwość firm pozycjonujacych

rubis

Rekomendowane odpowiedzi

to jest biznes - nie wyłudzenie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Cóż, ja jestem w życiu nauczony trochę innych zasad. No ale jak to w kabarecie - będzie pan zadowolony.

Jak znam dwa powiedzenia : PKP (pieknie ... pięknie) oraz "w cip****e" hiihih

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

to jest biznes - nie wyłudzenie :)

zgadzam się z powyższym w 100%, ale zauważyłem przez okres bycia tutaj, że duża część pozycjonerów nie ma za bardzo pojęcia, czym jest zwykła zasada fair w biznesie...

...zawsze na szkoleniach z technik sprzedażowych (a prowadzę je od ponad 10 lat) powtarzam: "nie jest sztuką sprzedać... sztuką jest żyć z Klienta przez wiele lat ku obopólnemu zadowoleniu stron".

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności