Skocz do zawartości

[Pomysł] MuDo

mrbox

Rekomendowane odpowiedzi

Bry wieczór!

Niniejszym prezentuję zaczątek projektu Mudo- systemu CMS pisanego z myślą o obsłudze wielu domen z jednego panelu, jednej aplikacji. Cały system jest pisany w Pythonie/Django, ale możliwe, że komuś się przyda. Jak widać po tagu([Pomysł]) i po opisie, jest to wersja dopiero szczątkowa- podstawowa funkcjonalność działa, jednak jest jeszcze dużo do zrobienia, żeby to działanie było efektywne.

Ale do rzeczy- link do źródeł jest tutaj: https://github.com/mrbox/mudo

Oczywiście, wszelkie propozycje i porady mile widziane- jeśli chodzi o kolejność działań, to tak jak napisałem w readme- najpierw będę robił obsługę cache, później przepiszę panel admina na ExtJS, a na końcu zajmę się dokumentacją- po drodze na pewno się pojawią bugi, które będę się starał na bieżąco likwidować. Co będzie później? Nie mam pojęcia- pewne plany co do rozwoju narzędzia mam, ale na razie pozostaną w sferze planów i nigdzie więcej.

Oczywiście, wszelka pomoc mile widziana- szczególnie przy zaprojektowaniu nowego wyglądu panelu admina i ewentualnej domyślnej skórki dla nowych stron :)

Kontakt do mnie- gg:2350300 [mam włączoną wtyczkę antyspamową, więc pierwsze co napiszę będzie z automatu- nie przestraszcie się :) ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności