Skocz do zawartości

Nowy katalog na SEOKatalog'u

kook

Rekomendowane odpowiedzi

taka mała moja drobna indywidualna uwaga...co dodaje do Twojego nowego katalogu widzę w sporcie podkategorie tenis ziemny, a nie widze piłki nożnej (do której mam dodać), ta druga dyscyplina chyba lekko popularniejsza...

a poza tym ok :D

Zgłaszaj kategorie jakie Cię interesują a zostaną zaakceptowane :tease:

A kategoria w/w dodana.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dodam wpisy do wszystkich :P

Ogólnie katalogi piękne i kolorowe !!! Mam nadzieję , tylko że zaakceptujesz moje strony !!!

Ale i tak z góry dziękuje !!! i powodzenia.

P.S podeślij mi całą twoją listę katalogów to opublikuje ją podlinkowaną na swoim blogu , przy okazji mojej notki na temat pozycjonowania za pomocą katalogów !!!

Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta !

Najnowsze stylizacje modowe !

• 2 tygodnie później...
szczerze powiem że chłopaki z freestylers są mistrzami jeżeli chodzi o layouty seoków :)

Wygląda to rewelacyjnie. A są w planach jakieś promo kody z okazji nowego? :)

Oj kody kody niech trochę katalogi się zaznajomią z szeroko pojętą siecią internet, wtedy te kody będą coś wartę.

freestylers.pl jak widać ma bardzo dobrą kreskę :)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności