Skocz do zawartości

Joomla - serwis poświęcony Symbianowi

nismo

Rekomendowane odpowiedzi

Prosty, sympatyczny design. Dałbym jakieś tło do menu górnego, ale poza tym czyta się fajnie :P Prostotę lubię, zatem oceniam wysoko :D

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Dziękuję za dotychczasowe oceny. Moim głównym zamysłem było stworzenie prostej, przejrzystej a zarazem przyciągającej wzrok witryny. Jak widać udało się to w pewnym stopniu osiągnąć.

Pomyślę o dodaniu tła do menu.

Czy ktoś jeszcze podzieli się swoimi spostrzeżeniami?

Wszystko o telefonach Nokia Lumia i Windows Phone

Dodałem tło pod górne menu. Teraz jest bardziej widoczne.

maciejj, czemu pytasz o ten moduł? Korzystam z różnych modułów. Musiałbym sprawdzić czy akurat K2 jest aktywny na stronie.

Togo, tak było w pierwszym projekcie. Uznałem, że tak jest bardziej "nietypowo".

nie widziałem starej wersji ale ta jest bardzo dobra, lekko, przejrzyście tak jak powinno być na stronach informacyjnych. Jedyny drobiazg do jakiego mógłbym się przyczepić to brak wigetu "lubię to" dla pojedynczych wiadomości w serwisie.

Dzięki za przydatną wskazówkę. Już nad tym pracuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności