Skocz do zawartości

Pytanie o wpisy do katalogów.

0la

Rekomendowane odpowiedzi

ja moge potwierdzić, że z około 500 katów mam blisko 4500 linków wg Yahoo. Jak to zrobiłem ? SEOKi są źle pokonfigurowane :placze:

każdy wpis w katalogu z grupy lagata jest automatycznie tlumaczony na chyba 42 języki s + linkowanie wewnętrzne do podobnych wpisów, teoretycznie powinno być chyba więcej linków?

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

@Robbieriviera - jest jeszcze jeden sposób który ja znam na uzyskanie wielu BL z SEOkata, i to bez tłumaczenia na inne języki :placze:

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Z gwt pobrane przed chwilką:

Mój rekord to 73K BL

aaaa... to wszystko tłumaczy... :placze:

tu masz przykładową stronkę, która w Y pokazuje jakieś 6k, a gwt... sam zobacz:

przyklad.jpg

ale G w gwt właśnie liczy tak jak odpowiedziałem Oli ;) i stąd takie cyfry

zatem lepiej się chwalić, co Y pokazuje, ale to jest moja osobista opinia

@Robbieriviera - jest jeszcze jeden sposób który ja znam na uzyskanie wielu BL z SEOkata, i to bez tłumaczenia na inne języki ;)

ale kolejny na PiO "znam, ale nie powiem"???

nie zachowujmy się jak dzieci...; szczególnie, kiedy piszemy w temacie "Pytanie o wpisy do katalogów"

dymna.jpg

Tak wiem że Google ostatnio wariuje z BL ale ja pokazałem rozwinięcie listy czyli właściwą ilość linków dla strony głównej ponieważ w zakładce gdzie wyświetlana jest ilość linków prowadzących do wszystkich podstron mam ich coś ponad 3 mln.

"znam, ale nie powiem"?

Dokładnie, ja nie lubię się chwalić swoją wiedzą ponieważ wykorzystuję ją po to aby skutecznie pozycjonować strony klientów. Poza tym jeśli to ujawnię to general za kilka dni załata dziurę w seokatach i na co mi to?.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności