Skocz do zawartości

Tanie domeny INFO ;)

Mich@ł

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mar_Dal, szukam rejestratora który ma ceny podobne do godaddy.com tyle że można uzyskać fakturę którą będę mógł bez problemu wliczyć w koszty :P

Jestem świadomy że takie rzeczy to tylko za oceanem :D

az.pl to niestety mało atrakcyjna oferta ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Mar_Dal, szukam rejestratora który ma ceny podobne do godaddy.com tyle że można uzyskać fakturę którą będę mógł bez problemu wliczyć w koszty ;)

Jestem świadomy że takie rzeczy to tylko za oceanem ;)

az.pl to niestety mało atrakcyjna oferta ;)

A to przepraszam za zamieszanie :)

Zalezy czy planujesz przedluzac, czy nie lub czy jeszcze nie wiesz. Mowisz, ze Godaddy daje dziwne faktury - u nich domene .info masz za ok. 3.50zl, a u polskiego rejestratora najtaniej to chyba 10zl. Nawet jak sobie odliczysz VAT z faktury to i tak bardziej Ci sie oplaca GoDaddy bez odliczania :) Sprawdz tez przedluzenia, bo czesto w GoDaddy bez faktur moze Cie wyjsc taniej nie u polskich operatorow z faktura.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Carnagge, właśnie nie wiem czy będę przedłużał wszystko zależy od wujka G :placze:

Wydawało mi się że były jakieś firmy które są resellerami z godaddy i ceny też były przyzwoite tylko nie pamiętam nazw.

G.Krawczyk, trochę poczytałem o tym w necie i z tym i fakturami wcale nie jest tak łatwo... szczególnie że nie ma na nich podstawowych danych takich jak chociażby adres Godaddy.

Michał Kryński

Resellerem GoDaddy jest MyDomain - tutaj masz link od razu z cennikiem - https://www.mydomain.com/domains/tldlist.php

Mam tam 1 domene juz od jakis 3 lat i jest w porzadku.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Ogólnie nie polecam GoDaddy. Jakoś nie przypadła mi do gustu ta firma.

Kiedyś gadałem z obsługą i powiedzieli, że koszt przedłużenia wyniesie max $6 - się okazało, że zapłaciłem bodajże $12.

Poza tym, jeżeli nie wykupimy ochrony prywatności, to dane whois będą całkowicie jawne (Imię, nazwisko, adres, numer telefonu, email itp.), także dla osób prywatnych niezbyt dobre rozwiązanie.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

mental, przy domenach za jednego $ nikt nie przebije ich oferty.

Osobiście trafiłem jeszcze na stronę https://www.securepaynet.net/default.aspx?p...d=maddogdomains tyle że domeny po 2 $ więc i tak godaddy będzie jak na razie njlepszym wyjściem :(

A co do trzymania "wartościowych" domen to polecam jedynie polskich rejestratorów :D Przynajmniej w razie czego można się kłócić.

Michał Kryński

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności