Skocz do zawartości

Jakie ceny powinien spełniać dobry precel?

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Mam domenę i chcę postawić tematycznego precla na wordpressie, z różnymi wtyczkami seo itd. Chodzi o to, żeby do był dobry precel, do którego będę dodawane dłuższe artykuły ze zdjęciami. Chciałbym jednak, żeby było zainteresowanie ze strony innych użytkowników, żeby były osoby chętne dodawania dobrych wpisów do pracla. Jakie cechy powinie spełniać taki precle???

Długość znaków 1500 czy 2000 znaków bez spacji?

Obowiązkowo zdjęcie w każdym wpisie i znacznik MORE?

Ile linków wychodzących 2 czy może 3?

Co jeszcze musiałbym zrobić oprócz linkowania, żeby precle zdobył popularność?

Jak dla mnie mógłbym ustawić 2000 znaków i 2 linki w treści + zdjęcie, tylko żeby znaleźli się chętni na wpisy.

Ja sam będę mało dodawać wpisów, później wrzucę sobie jednego linka na główną stronę i będę się cieszyć z posiadania dobrego precla.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Najważniejsze cechy:

- barrrrrrdzo solidnie podlinkowany

- wysoko w serpach na różne frazy

- mega fantastyczna optymalizacja, żeby LT łapać

- wysoki PR żeby się ludzie mogli podniecać że mają na takiej zajefajnej stronie swój art

- innowacyjne podejście do precla (sporo pracy z WP, fajna unikalna templatka)...

Jak dasz radę, wróżę świetlaną przyszłość :placze:

no zdecydowanie ten precel nie powinien mylić cechy i ceny w przyszłości...

...a jeśli do tego wbije się w tylko dwie z podanych przez kolryba cech, to już będzie atrakcyjny.

2k tekstu, dwa linki i pict jest OK. Ale, żeby inni się postarali, najpierw Ty się musisz postarać.

dymna.jpg

żeby inni się postarali, najpierw Ty się musisz postarać.

św. słowa. A wierz mi że się opłaci.

A druga sprawa, zależy jakie treści chcesz zamieszczać. Rozumiem że grunt, aby zamieszczony art. był względnie unikatowy i merytorycznie również na poziomie. Pytanie czy przejdzie poczciwy i nie skopiowany tekst nt. firmy (do której zamieszczam link) ich ofercie i innych pierdołach - jednym słowem lanie wody. Czy akceptować będziesz jedynie wpisy, które faktycznie ktoś gdzieś kiedyś wykorzysta np do przedruku itp. Np. forma artykułu jak na artelisie, alberciku itp.

ja też uważam ze 2 linki to ok rozwiązanie i min. 2.000 znaków. Tylko dobrze i z głową linkuj.

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

Artykuły od 400 do 2500 znaków, linki od 0 do 2, zdjęcia od 0 do 2, dobrze i stale podlinkowany (katalogowanie itp.), dobre linkowanie wewnętrzne - najlepiej bez tagowania, znacznik MORE zbyteczny - od tego jest wtyczka, artykuły mogą być zmieszane, ale w miarę dobrze.

Eksperyment Discover.pl

Czy ktoś może podać linka tutaj na forum lub na priva do przykładowego/-ych dobrych tego typu precli?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności