Skocz do zawartości

Kontekstowa reklama graficzna - inna niż Google Adsense

Marcelowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich od paru dni borykam się z problemem znalezienia reklamy kontekstowej w formie jedynie graficznej. Z niewiadomych mi przyczyn nagle adsense został mi zablokowany (strona zgodna z regulaminem, żadnych nieprawidłowych klików, nawet poprosiłem na forum adsensa ekspertów o sprawdzenie w czym jest problem i nic nie znaleźli..) jak wiadomo miną miesiące zanim ktoś od wielkiego wujka raczy przeczytać moje odwołanie. Lecz wracając do problemu, mam specyficzną stronę do której jedyna słuszną opcją są reklamy graficzne, inne nie zdają egzaminu (testowałem adkonteksta i parę anglojęzycznych) klikalność bardzo słaba.

Zna ktoś jakieś rozwiązanie mojego problemu?

ps. pozakładalem konta w programach sieci afiliacyjnych jak novem netsales itd. lecz programy cpc które chciałem (te ze stawka min. 12 groszy za klik) były niedostępne dla stron o takiej tematyce, która prowadzę lub non stop jest status rozważany..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności