Skocz do zawartości

Oszukać przeznaczenie...

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy bylem w wojsku przychodziłem obok dźwiga budowlanego,a ten spadł ok 1 metra obok mnie,od uderzenia w ziemie huk był niesamowity,zrozumialej co się stało już po tym jak opadł kurz.Obok nogi leżała cala ta metalowa konstrukcja...Komisja stwierdziła ze coś tam było złe zabezpieczone i mało obciążone jak to w armii w Związku Radzieckim :)

Jakieś figurant dostał naganę,rzecz jasna nikt do paki nie poszedł,bo ja na razie żyje:)

Ja ostatnio dojeżdżając taką małą uliczką do drogi głównej z pierwszeństwem, zacząłem hamować, a że piasek był to i się ABS włączył, a że się włączył to się wtoczyłem na skrzyżowanie, a że Boga poprosiłem żeby nic nie jechało, tak bezpiecznie "przejechałem" przez skrzyżowanie, a po 5 sekundach zapierdzielał tir z góry (skrzyżowanie w połowie takiej góreczki).

Opatrzność Boża :)

Po słynnej katastrofie samolotu pod Smoleńskiem, w ciągu kilkunastu następnych dni zginęło kilka osób, które miały być na jego pokładzie, ale zginęły w drodze na pogrzeb zabitych itp. Niestety nie pamiętam nazwisk, ale jak ktoś oglądał wtedy TV to pewnie pamięta.

Nazajutrz się dowiaduję, że dziewczęta były naprawdę gorące i gwałciły kumpla całą noc. Ale to koniec szczęścia - jednej do dziś płaci alimenty.

ale co sie "nabzykał" to jego :(:D

... pod Smoleńskiem, w ciągu kilkunastu następnych dni zginęło kilka osób, które miały być na jego pokładzie, ale zginęły w drodze na pogrzeb zabitych itp.

ee to chyba przesada, zdaje ze ze spowodu jakis wypadków w czasie pogrzebu zginęly 2 osoby (ktos tam kogos potrącił czy cos takiego). Ale one nie miały byc w samolocie.

pozycjonowanie - skuteczne pozycjonowanie stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności