Skocz do zawartości

Nowe WP w spisie Mara

qlwik

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już może zauważyliście, albo i nie, któryś już tydzień ktoś masowo dodaje do spisu Mara WordPressy, z tego co widzę dodał ich już kilka tysięcy. Pytanie moje brzmi, czy może wiecie kto to? Jeżeli ten ktoś to czyta, to prosiłbym mi napisać na PW kiedy kolego skończysz bo żyć nie dajesz :);)

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Spis Mara już dawno przestal być porządnym spisem, teraz to spis syfu. Można coś porządnego z tego odfiltrować oczywiście, ale to już nie ten spis co kiedyś.. :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Spis Mara już dawno przestal być porządnym spisem, teraz to spis syfu. Można coś porządnego z tego odfiltrować oczywiście, ale to już nie ten spis co kiedyś.. :)

Z tym się nie zgodzę, bo to jedyny spis posiadający tak dużą liczbę działających katalogów oraz przede wszystkim precli. Już od jakiegoś czasu szukam alternatywnego spisu i przede wszystkim interesują mnie precle, niestety, albo w spisach przyjmowane są tylko standardowe katalogi, albo liczba dodanych precli się nie umywa do listy Mara.

Mówiąc krótko NIE MA INNEGO DOBREGO SPISU PRECLI W SIECI. No chyba że ktoś chce mnie oświecić.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Jeżeli dla Ciebie ilość swiadczy o jakości to faktycznie dla Ciebie jest to porządny spis i nie przeszkadza Ci, że są tam strony, które siedzą już w nim kilka miesięcy, mają 0 site, albo maja site na poziomie od>0 nawet do kilku k site z BL na poziomie 0 ;)

Mozna odfiltrowac prawdziwe perełki w spisie, fakt, ale to co ostatnimi czasy wchodzi w ten spis to masakra :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Witam,

Staramy się utrzymać spis od lat w jak najlepszej formie, fakt, że w ostatnim czasie zalewają Nas dziesiątki czy nawet setki bezwartościowych katalogów, niestety nie mamy aż takich możliwości by dokładnie weryfikować każdy katalog z osobna.

Wychodzimy z założenia, że spis to nie podawanie katalogów na tacy, ponieważ jak wiadomo niektóre katalogi dla niektórych są ok, a dla innych już nie. Stąd Nasz spis oferuje taką szeroką gamę sposobów filtrowania, sortowania, czy nawet lista wartościowych katalogów VIP:

https://www.katalogiseo.info/katalogi,VIP

Na stronie dla zarejestrowanych oferujemy wyłączenie katalogów niezaindeksowanych, a pobierając listę w .xls można w bardzo szybki sposób odfiltrować Wordpressy czy katalogi WebMini.

W przypadku ostatniego wysypu, sytuacja wróci do normy jak to było już nie raz w przypadku qlwebów, autokatalogów itp.

(Google samo z tym zrobi porządek).

Spis to ciągle tylko narzędzie, z którego trzeba umieć korzystać...

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Tak tutaj był duplikat i jeszcze kilka innych... co do właściciela tych katalogów, ciężko mi go zrozumieć.. ponieważ jego katalogi nie mają żywotności dłużej niż kilka miesięcy... dla przykładu 26057-26106 które max osiągnęły maksymalnie 10 podstron w indeksie, użytkownik dostał już kilka razy ostrzeżenie.... bo przysporzył Nam nie lada roboty.... jak przykład, który pokazałem powyżej... znów czeka Nas sporo pracy.

Więc jak tak dalej będzie, wszystkie katalogi tego użytkownika zostaną hurtowo usunięte.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Mar, tak w ogole opcja niepokazywania niezaindeksowanych chyba nie dziala, po wlaczeniu i tak site 0 dalej sie pokazuja na liscie.

A co do tego hurtownika wordpressowego - zeby to chociaz 10% z jego precli przezywalo przynajmniej do konca abonamentu domeny... Z poprzednich fal wiekszosc po kilku miesiacach nie miala nic z pierwotnych wpisow. Mozna by sie zastanowic czy temu gosciowi nie zrobic osobnej kategorii "wszystko z wyjatkiem jego precli / tylko jego precle" :)

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności