Skocz do zawartości

Nowe WP w spisie Mara

qlwik

Rekomendowane odpowiedzi

Tutaj odnośnie VIP, jak również w tym wątku wszelkie informacje oraz sugestie odnośnie spisu można pisać.

Mar, tak w ogole opcja niepokazywania niezaindeksowanych chyba nie dziala, po wlaczeniu i tak site 0 dalej sie pokazuja na liscie.
Działa, 0 oznacza, że katalog jeszcze nie był sprawdzany, a -1 oznacza niezaindeksowanie.
Ale to chyba bez sensu dodawać do spisu, ponieważ nie widzę by na tych W.P. można było się zarejestrować, by dodać wpis

Ech, to nie na te W.P. spojrzałem

Takie katalogi są usuwane, jeśli takie zauważyłeś proszę wyślij raport.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Fakt, na początku były nie działające z powodu dużych ograniczeń hostingu co do wysyłanych maili, teraz już wszystko gra, zresztą ja na swojej domenie postawiłem raptem 32 precle w porównaniu z 3 tysiącami tej osoby, o której mowa, więc mnie do niej nie porównuj. A swoją drogą precle to całkiem fajny pomysł i dziwne, że nie jest wykorzystywany szerzej na świecie.

PS. Na tą osobę która dodała tyle precli wcale się nie oburzam, tylko pytałem kiedy skończy. W sumie to mi na rękę jak ktoś stawia tyle precli, jest gdzie się dodawać :D

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Rzeczywiście, kilka subdomen wywaliłem na początku, bo nie miałem na start żadnych zarejestrowanych userów, a jak ludzie nie widzą, że są świeże wpisy to też olewają takiego precla, nawet jak go będziesz linkował. Za to te, które już stoją będą linkowane i w miarę możliwości moderowane.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

• 2 tygodnie później...

Nie rozumiem na jaką cholerę MAR akceptuje te WP skoro to nie są precle tylko po prostu blogi. Nie można się zarejestrować. Przedwczoraj kilkaset takich dodano.

www.wypozyczalnia-wroclaw24.ilawa.pl

www.szkola-hiszpanska24.kepno.pl

www.chelatacja24.boleslawiec.pl

www.misje-gospodarcze24.wroclaw.pl

www.brw24.wegrow.pl

www.przerabianie-samochodow24.boleslawiec.pl

www.ambasada-usa24.klodzko.pl

www.samowola-budowlana24.swiebodzin.pl

www.zezwolenia-na-budowe24.zachpomor.pl

www.aqwa-aerobik24.konin.pl

www.chirurgia-ogolna24.malopolska.pl

www.przeprowadzki-warszawa24.mazury.pl

www.wynajem-ciezarowek24.olkusz.pl

www.konto-osobiste24.lukow.pl

www.gimanastyka24.kolobrzeg.pl

www.agent-turystyczny24.ilawa.pl

www.spotkania-handlowe24.pomorskie.pl

www.podroze-po-polsce24.slask.pl

www.wapno-budowlane24.ostroleka.pl

www.leczenie-tradziku24.tgory.pl

www.poprawna-wymowa24.mielec.pl

www.poprawna-wymowa24.mielec.pl

www.instytucja-naukowa24.wloclawek.pl

www.zabudowy-specjalne24.wodzislaw.pl

www.extreme24.gniezno.pl

www.garderoba24.pulawy.pl

www.docieplenia24.pila.pl

To tylko mała część tych syfiastych blogów.

MAR, najlepiej by było gdybyś hurtem wywalił te wszystkie WP tego samego autora.

Witam,

To ta sama osoba, z pierwszego posta, dziękuję za zwrócenie uwagi, sprawa zostanie rozwiązana w ciągu kilku dni,

ma ona konto i aktywuje własne wpisy samodzielnie.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

www.gliwicach24.elk.pl

www.prowadzenie-szkolen24.przeworsk.pl

www.czesanie24.olkusz.pl

www.peelingi24.katowice.pl

www.alarmy-obiektowe24.pomorze.pl

www.zageszcza24.ostrowwlkp.pl

www.metro24.opole.pl

www.zabiegi-na-ciele24.lomza.pl

www.tani24.jelenia-gora.pl

www.pielegnacja-dla-psow24.olawa.pl

www.oferta-dla-firm24.cieszyn.pl

To jedne z wielu (setek) dodanych 3 dni temu. Nie da się zarejestrować. Wszystkie tego samego właściciela, co widać choćby po stopce, gdzie najczęściej pousuwane są linki autorów skórek, ale zostawiony jest link do autora spolszczenia czyli "Spolszczenie: Adam Klimowski". Mar, w chwili obecnej spis WP u Ciebie to jeden wielki śmietnik i spowodowała to głównie jedna osoba. Nie możesz po prostu usunąć wszystkich tych WP? Mało który jest preclem, a jeśli już to na kilka chwil. Ktoś sobie po prostu urządza z Twojego spisu sposób na darmowy link do swojego zaplecza.

Posprzątane, poleciało kilka tysięcy katalogów ze spisu i dziś polecą kolejne.

Dzięki.

Mar.

• 1 miesiąc temu...

Ja wciąż nie rozumiem dlaczego takie syfy jak te poniżej dodawane są do spisu... To wciąż ten sam spamer, który dodaje nie precle tylko swoje WP!

www.zmiana-oprogramowania24.stargard.pl

www.susze-warzywne24.podlasie.pl

www.zamienniki-do-bmw24.pisz.pl

www.instalacja-gazowa24.lukow.pl

Skoro można dodawać swoje zamknięte strony to niech teraz każdy zgłasza swoje spamy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności