Skocz do zawartości

znow klopoty z superhostem

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jestem u nich chyba 11 miesięcy więc cięzko mówić o ciągłym kupowaniu. wtedy nie było tylu klientów a serwery były puste. a teraz właściwie to juz nie mój problem :piwo:;) teraz mam własnego dedyka i sam decyduje kiedy mam paść :D he he żartuje. wracam pastwić się nad postfixem... :)

Ano chyba, że tak. Myślałem, że tego dedyka u nich właśnie kupiłeś.

BTW, odpalisz mi małe konto shell?;-P

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

No leży i kwiczy. Grr...

3 domeny na tym postawiłem, do tego z tego badziewia serwuję grafikę (topy, layouty) na wszystkie serwisy, grrr...

Normalnie zaraz mnie trafi, dobrze że tylko w paru miejscach includuję z tego dane, bo tak to by mi wszystkie serwisy leżały, grrr...

W tym wszystkim dobre jest tylko to że teraz ludzie świętują i straciłem niedużo uników...

Pozdrawiam, J.

Ano chyba, że tak. Myślałem, że tego dedyka u nich właśnie kupiłeś.

daj spokój ;) chyba bym musiał na głowe upaść :piwo: nie kupowałem u pośredników tylko bezposrednio za oceanem :D

BTW, odpalisz mi małe konto shell?;-P

sorry, no bonus :) (anyway myslalem ze siedzisz na jakims dedyku w ovh? pomylilo mi sie z kims?)

Jeszcze pół godziny temu działało, wystarczyło wrócić pieszo do domu i znowu klops... a może tylko kolejny chwilowy zonk? Dziwne, bo znów mi żadna strona nie działa, do FTP też nie idzie się zalogować, ale moge wejść z zakładki na CPanel...

Powiedzcie jak to możliwe że w tej samej chwili u mnie strona nie działa, a 2km obok jeszcze/już działa? Moja strona, ta najważniejsza, www.mysliborz.info.pl u mnie nie działa, a dziewczyna pisze że u niej wszystko gra, kazałem po sto razy odświeżać, przechodzić wszystkie strony, żeby nie było że bierze z cache przeglądarki i wciąż jej działa a mi nie:( natomiast strona superhost.pl i u mnie i u niej nie działa... Dziwnie rozpoczął się Nowy Rok

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Ja sie przylaczam do akcji przeciwko SH. Coprawda nie jestem wlascicielem domeny i konta, ale dam znac komu trzeba.

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Ja jestem użytkownikiem konta, START, nie jestem pewien od kiedy ale chyba od sierpnia lub lipca, w każdym bądź razie jestem w połowie okresu za który zapłaciłem, chciałbym odzyskać pieniądze chociaż za te drugie pół roku, przynajmniej miałbym za co opłacić nowy serwer.

Teraz chciałem wszystko przenieść na nowy serwer ale to strasznie dużo roboty jest...

Poradźcie czy można jakoś wpłynąć na superhost aby sami na własny koszt przenieśli mi wszystkie pliki, bazy i skonfigurowali konto na innym, serwerze gdzie wykupiłem konto(w innej firmie) Bo tu nawet PHPmyAdmin nie działa dobrze i choć ściągnąłem od rana wszystkie pliki na dysk to nie mogę zrobić kopii baz danych:( a bazy mam tylko trzy więc to nie jest dużo roboty, gdyby tylko wszystko działało...

Jeżeli coś takiego jest możliwe i wiecie jak to zrobić(znaczy jak zmusić superhost do tego) to bardzo proszę o pomoc, inaczej kolejna noc będzie zarwana aby wszystko dograć...hmmm..chyba nawet kilka nocy, pamiętam ostatnią przeprowadzkę z ICX.pl, do tej pory nie wszystko działało tak jak przedtem:(

aha, S48 dziś rano nie działał przez 6h 27min 31sec gdzieś tak do 10:40, przynajmniej u mnie.

O właśnie zobaczyłem pierwszy komunikat o awarii, wystarczy wejść TU szkoda, że tak późno.

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

normanos - ale brac dedyka w superhost... Wiesz jaka oni marze maja?

a kto tam bierze?!? (przeciez nie ja) ceny? domyslam się patrząc na ceny na ich www.

jeszcze 20 dni i juz nie bede miał nic wspołnego z SH :D

s41 leżał od wczoraj od 18:00 do dziś około 10:00 to jest jakieś 16 godzin. Komórka wyłączona, stacjonarny zajęty (chyba odłożona słuchawka bo 1 godzinę na 'redial' nie szło się do nich dodzwonić).

Dziś kilka drobnych przerw... Chyba jadą na jakimś zastępczym serwerze DNS bo odpowiedź z www trwa stosunkowo długo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności