Skocz do zawartości

znow klopoty z superhostem

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tradycyjne wduszę swoje 3 do 5 groszy.

Zmusza was ktoś do korzystania z ich oferty SH? Nie lepiej się wyluzować i obciążać [może przeciążać] inny serwer.

A tak poza tym z ciekawości.. co Wy tam uruchamiacie za ciężką artylerię PHP i CGI skoro "światło w serwerowi" przygasa :rolleyes:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

kwestia skali (dużo małych ogników i się zbierze - ogień serwera przygasa). Mnie zatrzymuje w sh tylko 2 rzeczy.

- Bo przeniesienie wszystkiego na inny serwer to z tydzień roboty dla mnie (łącznie z jeżdzeniem do klientów i przestawianiem im e-maili)

- Bo następny będzie jeszcze gorszy (ugruntowała mi się opinia że w Polsce jest Home.pl i "reszta". - tak jak jest "Ferrari" i reszta :D )

Nie uważacie, że coś zbyt dużo kont na SH , które powodują obciążenie serwera?

coś mi się wydaje, że to oni mają jakieś błedy w konfiguracji. Ja swój skrypt sprawdziłem na wylot - jedyna przyczyna jaka może być to otwieranie dużych plików tekstowych - ale dobry serwer powinien się przed tym obronić - ja się od nich wynoszę

do czego? to nie top100 najlepszych tylko top100 tych którzy mają najwięcej domen. a to nie idzie w parze z jakościa uslug.

Pomijając fakt że powinno iść, to jeśli chodzi o pierwsze 3 firmy z tej listy (a właściwie dwie,hostingpro.pl=home.pl) to zdecydowanie tak jest.

Dla młodych Serwis Młodzieżowy, polecam również e-kartki nie tylko dla najmłodszych ;) | Życzenia

• 2 tygodnie później...

26.XI.2005 mam problem z SH (serwer nieczynny). Wysyłam zapytanie.. serwer sie podnosi.

4 dni pozniej dostaje powiadomienie o przeciązeniu procesora w dniu 26.XI.2005

Na pytanie o godzine przeciążenia - "nie jesteśmy w stanie ustalić"

Koń by sie uśmiał... w sobote mam mały ruch na stronie, logi nie wykazały wielu zapytań w jednym czasie ani też wiekszego ruchu niz np. w piątek czy czwartek. Odebrałem więc to jako czystą złośliwość z ich strony.. bo pisać to oni sobie mogą co im 'ślina na papier przyniesie"

"Moja" strone przeniesli na inny serwer. Okazuje sie tu, ze skrypty sa OK i wykonuja sie chybcikiem. Coz, dziwne.

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Z s46 na s52.

Troche sie na nich wkurzylem. Bo dostalo sie jednemu z programisow, ktory wrzucal kod okolo polnocy. O 2 do mnie pisze, ze strona muli. Tak bylo w istocie. No i nieslusznie posadzilismy go o blad i slusznie o brak rozwagi :D

W kodzie bledow ani on, ani drugi programista, ani ja nie widzielismy. Po przeniesieniu wszystko OK. Ale oczywiscie my zostalismy oskarzeni o przeciazanie bazy.

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Pamiętacie mnie. ??

Ja kiedyś zacząłem dyskusję o SH. Nie wiem czy to kontynuacja czy nowy wątek.

Tak Czy inaczej jeżeli traficie na s44 to uciekacie :tancze:. :)

Ja właśnie mam dylemat czy spadać do home.pl przed czy po świętach ... Więcej stracę jak przez 2 dni będzie sie delegowała domena czy więcej stracę klientów kiedy kiedy super host będzie działało tak jak działa.

Szlag mnie trafia i to w niedzielę wieczorem ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności