Skocz do zawartości

znow klopoty z superhostem

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I znowu lezy s44 :brawa:

no i to na dobre. cały dzisiejszy dzień.

moje zasoby zrozumienia dla nich właśnie zostały wyczerpane.

czas na szybki rozwód, trąci to bowiem kpiną ... zwłaszcza że s44 dawał od dłuższego już czasu powody do niepokoju i powinien znaleźć się w kręgu zainteresowania administratora

niestety w swoim stylu woleli zaczekać aż całkiem się zesra no i się zesrało

{ Sprzedam ten link}

• 3 tygodnie później...

Spóźniony świąteczny prezent zafundowali mi pracownicy SH. Od ok 1 w nocy do 9 rano strona była kaput, serw nieodpowiadał na żadne zapytania. Wiem jedno, po takich numerach na pewno nie przedłużę konta u nich.

Dała matka rozum? To kombinuj.

wkur***** się trochę i wysłałem im @ z informacją , że jeżeli do czasu wyczerpania się mojego i moich klientów abonamentu jeszcze coś takiego się zdarzy to przenosze wszystkie konta na ich koszt i będe dochodził odszkodowania (niekoniecznie na drodze prawnej) :hi:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

S41

Leżał 28.12 najmniej od 7:15 do 9:00 (byc moze tak dlugo jak Hellz opisal). Telefonu nie dobierali do 8:30 włącznie

26.12 lezal w godzinach 17:00-18:00

Najpozniej w kwietniu powstanie strona antysuperhost lub jakos tak... mam nadzieje, ze content'u nie zabraknie... :)

Stronę na superhoście monitoruję przy pomocy siteuptime.com. Ostatnio często dostaje maila o chwilowej niedyspozycji SH, a korzystam z darmowego konta SU, które pozwala na sprawdzanie co 30 minut. Wiele krótszych padów i zawieszek mogłem przegapić. Jednak kilka godzin to już przesada... :|

Erbit, może bardziej ogólna stronka o kaszaniastych hostach ?:) Dasz ogłoszenie na Allegro i contentu ludzie nabiją, aż miło :)

Teraz leży cały SH. Ok 5 dostałem maila, że moja strona jest niedostępna. Chciałem ich opieprzyć, ale nie można się dostać nawet na ich główną witrynę. Jaja panowie, chyba muszę niedługo przenieść sajty gdzie indziej... a konto ważne jeszcze z pół roku. Niech oddają kasę kurde ;|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności