Skocz do zawartości

Drastyczny spadek podstron

S3ntin3l

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Od ok. 2-3 miesięcy coś dziwnego dzieje się z indeksowaniem stron w Google. Na wielu stronach (w tym moich) obserwuję coraz to malejącą ilość zaindeksowanych podstron na zapytanie "site:". W zasadzie to żadne sposoby nie działają. Nie zaobserwowałem też różnicy w przypadku serwisów z całą unikalną oraz częściowo unikalną zawartością. Co dziwniejsze momentami pojawiała się rzeczywista ilość zaindeksowanych stron. Ciekawe kiedy się to skończy i wyniki będą ustabilizowane, gdyż jeśli tak dalej pójdzie, to "site" zatrzyma się na 1.

tez to zauważyłem ze site cały czas systematycznie spada, a strony maja unikalna tresc i sa dobrze linkowane. Próbowałem różnych sposobów by podniesc site ale działania przyniosły mało zauważalne rezultaty.

Jedziesz na wakacje ? baza noclegowa na pewno ci się przyda

Największy i najładniejszy katalog turystyczny w Polsce

Dość popularny sklep mojego klienta - miesiąc temu spadek site z 6k do około 2,5k. Wczoraj natomiast site poleciał do 125 podstron. Kurwica człowieka może trafić. I o co chodzi ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

witajcie w algorytmie MAYDAY :)

jeżeli podstrona nie posiada contentu macie duży ponad 70% współczynnik odrzuceń to podlegacie pod MAYDAY .. czyli wywala wam LT na szary koniec.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jeżeli strona nie posiada contentu ...

No właśnie, jeżeli nie posiada. Kategorie i produkty maja mocno rozbudowane opisy więc content jest. Średnio to gdzieś 1500-2000 znaków będzie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności