Skocz do zawartości

Brak zaindeksowania strony

Assur92

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Otóż w temacie SEO jestem kompletnym laikiem, zamierzam sam się pouczyć trochę o tym. Znajomy poprosił mnie bym właśnie zajął się powstawianiem do wyszukiwarek jego strony, lecz google nie chce jej zaindeksować. Zgłosiłem ją do indeksacji z 2 tygodnie temu i dalej nic. Google analistic pokazuje mi informacje jak ktoś wchodzi, ale indeksowanie dalej martwe. Czy nałożony został filtr na stronę? Jak to mogę sprawdzić? Każda porada jest dla mnie cenna.

strona to transportrafal.pl

Pozdrawiam

Assur92

Zgłoś strone do google webmaser tools. Utwórz mape strony w xml. Dodaj adres strony w stopce na tym forum. Linkuj !! Spróbuj pingowac strone główną strony.

Jedziesz na wakacje ? baza noclegowa na pewno ci się przyda

Największy i najładniejszy katalog turystyczny w Polsce

trochę straciłeś te 2 tygodnie:)

oferta firmy imponująca ale strona już dużo gorzej, musisz zrobić dokładnie tak jak mówi forum: Pozycjonowanie i Optymalizacja :D

i dać się na jakieś zapytanie znaleźć w Google, np firma transportowa [miasto], transport drogowy, transport spedycja logistyka.

Pozwodzenia. Ale chyba lepiej jak się zajmie tym ktoś kto się "zna" bo kasa ucieka:)

SEO, SEO i SEO

Czekaj spokojnie. Czasami to trwa dłużej, a ostatnimi czasy google miewa dziwne zachowaniu. Linkuj dalej pomału ale sukcesywnie. Ważne by były meta dane wypełnione - widze, że joomla w każdym artykule wypełnij metadane, dodaj mape strony ściągnij sobie komponent do joomli Xmap - jeden z lepszych do generowania dynamicznej sitemapy. Włącz mod_rewrite i przyjazne linki lepiej i szybciej się zindexuje.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Coś jest na rzeczy. Ja też postawiłem jakieś 3 tyg. temu stronke, i nie mam pojęcia, dlaczego bot nie był po nią ani razu. Oczywiście submitowałem ją. Sama strona jest w porządku, ale to z resztą nie ma znaczenia, bo nawet gdyby nie była to G by o tym nie wiedział, bo ani razu po nią nie przyszedł. Pierwszy raz się z tym spotykam.

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

Przy dobrze zaprojektowanym serwisie nie potrzeba balastów by strony się indeksowały.

@Każda porada jest dla mnie cenna.

Wiec zainwestuj w kogoś kto Ci ten serwis postawi jak należy, a nie TAKI KOSZMARNY twór jak jest teraz na jomali i serwer za 25 zł na rok z którego strona będzie się ładować 150ms, a nie 5.49s minuty . Jak chcesz to skutecznie rozwiązać od A-Z zapraszam na PM .

----

Poza tym żaden poważny klient nie weźmie pod uwagę oferty z serwisu firmowego który wygląda jak serwis krzak postawiony testowo ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności