Skocz do zawartości

Filtr za mocne linkowanie

superwieniu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Sorry za dosłowność, ale głupotą jest używanie takich narzędzi dla strony docelowej.

ŻADNE blasty, swl i tego typu g... (czasami zresztą skuteczne) NIE MOGĄ być stosowane do adresów docelowych.

Stosowanie jest czasami bardzo bolesne a pytania dlaczego dostałem bana/foltra/piaskoboxa czy inną blokadę są zupełnie pozbawione sensu. Robisz coś takiego, licz się z ryzykiem i nie płacz dlaczego.

Pozdrawiam,

Mariusz

Po pierwsze to nie pytałem dlaczego dostałem blasta. A po drugie nie płaczę z tego powodu. To w ramach ścisłości.

Główny celem mojego pytania było to, czy istnieję możliwość szybszego wyjścia z filtru (nie czekając aż Gogole raczy go zdjąć) ?

Chciałbym pokazać, że strona nie zasługiwała na filtr a jeśli zasługiwała to zrozumiałem już swój błąd i proszę o wybaczenie :)

A dzięki temu przekierowaniu nowa domena 'pozyska' moc i pozycje tamtych anchorów, tzn. jak tamta strona miała top5 na jakąś frazę, to nowa domena odzyska zbliżone pozycje na tą frazę?

starzy wyjadacze mówią ze 301 nigdy nie przekaże 100% mocy,moim zdaniem masz 2 warianty czkać na wyjście z filtra(nie polecam) a w tym czasie dalej pozycjonować stronę,ale to może po trwać miesiące, lata, lub zrobić 301 na nawą domenę i dalej już nie popełniać podobnych błędów i z głową pozycjonować:)

wojtek skąd wiesz co tam jest robione na tej domenie,ten przykład nic do tematu.Jak IT zrobił TOP na pozycjonowanie wie wyłącznie on i jego Pakistańczycy,a wy podniecacie się jak na cudo.To ze IT zna sie na rzeczy nikt nie kwestionuje,ale on nie jest głupi i nigdy nie powie co i jak robi.Wim jedno 301 nie przekazuje 100% mocy i pozycje w serpach trzeba utrzymać a nie siedzieć i czekać.

Wim jedno 301 nie przekazuje 100% mocy i pozycje w serpach trzeba utrzymać a nie siedzieć i czekać.

Słyszałem podobne opinie, że 301 nie przekazuje 100% mocy. Ale czy przekazuje chociaż 50%, żeby np. niektóre frazy które były w top5 wróciły do top30 i dzięki nowemu podlinkowaniu strony były kolejne wzrosty?

301 przekazuje bardzo dużo mocy ... 3ba tylko to umieć zrobić.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

racja,zgred ale porawie czasami robię wielka różnice.Chodzilo mi o to ze po 301 nie można siedzieć i paczyć, trzeba dać kopa nowej domenie.Takie przynajmniej mam doświadczenie i po jakims czasie nowa domena będzie w serpach wyżej od starej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności