Skocz do zawartości

Czy jest różnca w różnica w indeksacji domen pl i eu?

jarod20

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Zapytanie mam, czy jest różnica w szybkości indeksacji przez google domen pl i powiedzmy eu? Kiedy miesiąc temu dodawałem do google dwie strony z domenami pl pojawiały się w wynikach wyszukiwania po ok 24h. Teraz, z domeną eu czekam już od piątku i nic...

Reklama multimedialna w Olsztynie - Telebim Olsztyn - pokaż się klientom z najlepszej strony!

Tekst jest jak najbardziej unikalny. Dodałem stronę do kilku bezpłatnych katalogów. Zrobiłem praktycznie to samo co w przypadku poprzednich stron.

Właśnie, tego jeszcze nie robiłem... Jak się pinguje domenę?

Reklama multimedialna w Olsztynie - Telebim Olsztyn - pokaż się klientom z najlepszej strony!

Dodałem stronę do kilku bezpłatnych katalogów.

Czyli właściwie nic nie zrobiłeś, więc nie ma co się dziwić, że nie zaindeksowało się, wstaw chociaż link do stopki tutaj na forum i napisz kilka postów, to powinno wystarczyć do zaindeksowania :)

Jak się pinguje domenę?

https://pingomatic.com/

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności