Skocz do zawartości

Który program wybrać do Preclowania?

Tandros

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dopiero zarejestrowałem się na forum i już mam pytanie ;)

Rozglądam się za kupnem któregoś z programów. Interesuje mnie tylko dodawanie wpisów do Precli. Najbardziej interesuje mnie skuteczność i niezawodność oprogramowania.

Mam na oku 3 programy opisane na forum:

1. Publiker - widzę, że program ma wiele pozytywnych komentarzy, ale czytałem, że po ostatnim updacie coś się sypie... Poza tym jak wygląda sprawa z dodawaniem po kilka, kilkanaście wpisów do jednego Precla? Czy autor już się tym zajął?

2. EsPress - program stosunkowo świeży, z tego co czytam jest to konkurent dla Publikera? W bazie są tylko zaindeksowane precle, więc wygląda całkiem ciekawie. Czytałem, że po podlinkowaniu wpisów indeksacja znacznie wzrasta, czy ktoś już testował? Z przykładów autora widzę, że ma to sens ;)

3. Omniadd - program również wygląda całkiem ciekawie, ale nie wiem czy po ciągłym zgłaszaniu błędów przez użytkowników rzeczywiście warto... Czy omniadd ma porównywalną skuteczność dodawania do Precli w stosunku do wyżej wymienionych automatów?

Proszę o opinie korzystających z powyższych programów. Interesuje mnie tylko dodawanie do Precli, więc proszę nie pisać jak to jest z katalogami ;)

Dzięki z góry za odpowiedzi :)

"wybierz 3kę Panie"

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Najskuteczniejsza jest studentka "Pani Kasia", ręczna, nieomylna, tania, zapewniająca unikalne wpisy, szybka, skuteczna i terminowa.

Może też być student "Pan Krzyś".

Jeszcze takie/tacy na tym świecie są :(

Pozdrawiam,

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Wybierz co chcesz i tak najlepszym sposobem i 100% skuteczność mają duet własne rączki + własny mózg :)

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Widzę, że wnoszących coś do tematu odpowiedzi się nie doczekam :( ? Mając 11 stron nie bardzo mi się widzi dodawanie 2,5k * 11 artykułów do precli, dlatego szukam narzędzia, które zautomatyzuje ten proces ;)

Co do szybkości automatu, to nie bardzo mi na niej zależy, 30-50 artykułów dziennie w zupełności wystarczy, więc podany warunek spełniają chyba wszystkie programy. Mogliby się wypowiedzieć jeszcze użytkownicy posiadający któryś z programów?

używałem EsPressa a ostatnio przesiadłem się na Publikera, Es jest fajny ale ma dwa poważne minusy pojedyncze projekty są za drogie a kupno dużych pakietów mija się z celem bo lepiej trochę dołożyć i kupić własne narzędzie,

tak też zrobiłem i od kilku dni testuję Publikera i jestem bardzo zadowolony, dodawanie 30-40 precli na dzień to nie problem, support odpowie ci na najbardziej lamerskie pytania itd.,

Omniadd nie testowałem ale wygląda całkiem ciekawie, no i cena jest korzystna także ;)

Było już kilku większych klientów ;) O gustach się nie rozmawia, niektórzy nie mają czasu na ciągłe radzenie sobie z błędami w wersjach serwerowych softów, dlatego decydują się na EsPress, albo jak mówisz - nie posiadają setek stron :)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności