Skocz do zawartości

Strona po polsku - nagle pojawiły się reklamy po angielsku

miszmasz

Rekomendowane odpowiedzi

Zmień sale konferencyjne na sala konferencyjna - miałem podobnie ze zwrotem deski tarasowe - (uparcie wyświetlał anglojęzyczne reklamy związane ze słowem ski - czyli narty) wystarczyło zamienić na deska tarasowa i już jest ok.

Oprócz treści zmień to też w meta keywords.

Wymienię się multikodami do SEOkatalogów - zainteresowanych zapraszam na priv

Ja miałem na swoim blogu o tworzeniu stron w treści tylko jedno słowo "water" i wyświetlały mi się cały czas reklamy po angielsku dotyczące wody. Usunąłem to jedno słowo i od razu zaczęły się pojawiać reklamy po polsku dotyczące tematyki bloga. Wniosek - za słowo "water" płacą więcej niż za reklamy dotyczące tworzenia stron, stąd jedno słówko może drastycznie wpłynąć na wyświetlanie adsense.

Jesteś bezczelny, nieuprzejmy i nie przepuszczasz kobiet w drzwiach? Zapraszam na ulubione24.pl

Ja mam podobny problem z angielskimi reklamami na JastrzebieOnline.pl. Dzisiaj uaktywniłem AdSense po prawej stronie (300x250) - jest w systemie rotacyjnym więc może trzeba będzie kilka razy odświeżyć. Ktoś ma pomysł dlaczego?

EDIT: Te angielskie reklamy to chyba były te charytatywne. Na razie w zastępstwie tego dałem mój banerek - można takie coś tam ustatwić jak dobrze zrozumiałem. Pytanie, czy można baner googla wrzucić do systemy rotacyjnego? Bo w regulaminie nie znalazłem jednoznacznego zakazu.

Nic to nie pomogło, zmieniłem typ reklamy na tekstowe i wyświetla normalnie.

Gdy odchodzi Twój Bliski ...

Ostatnie pożegnanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności